Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~do gosi 83.30.*.* |
rzadko ktos robi błedy...w imieniu zwlaszcza! | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 88.103.*.* |
Co myslicie o imieniu Stella? | ||
linki reklamowe | |
Stella dziwnie się kojarzy, Estera faktycznie rzadkie żydowskie imię, chyba 60% noworodków płci żeńskiej mam na imię Zuzanna, dlatego też nie dałabym tak swojemu dziecku na imię. Mnie natomiast podobają się takie imiona jak Maria, Zofia, Nikodem, Seweryn, Norbert, Paweł, Piotr, Paulina. | |||
~gość 83.142.*.* |
mój maż upodobał sobie imię JAKUB i tak też zostało,używamy go już 14 lat,w życiu codziennym nasz syn to KUBA mnie bardzo odpowiada i teraz juz wiem napewno,że nie zrobiliśmy mu krzywdy-mówi jestem Kuba :-) | ||
Syn Marcin Krzysztof - Córka Justyna Natalia | ||
~gość 77.252.*.* |
imie musi byc ladne i ladnie brzmic | ||
~gość 81.26.*.* |
Moja córcia jutro kończy 16 lat i ma na imię Iga Katarzyna | ||
linki reklamowe | |
~kroofffka 83.23.*.* |
a mój synek który niedługo się urodzi bedzie nazywał się Janek... zakochałam się w tym imieniu i wiem też że mój kochany i nieżyjący już dziadek Jasiu bedzie mojego synka Aniołkiem :) może to głupio brzmi ale chce wierzyć że tak bedzie :) | ||
~mama 77.91.*.* |
Córka-Anna Marta,syn-Krzysztof Marek. | ||
~grzanka 81.190.*.* |
A ja dałam córce na imię MAJA nie zgadzam się z powyższym artykułem że to imię nie będzie pasować kobiecie dojrzałej mamy przecież dwie wspaniałe aktorki Maje Ostaszewską i Komorowską ,ale nie tym kierowałam się przy wyborze imienia wszystkie kobiety o tym imieniu które poznałam są bardzo sympatyczne a zarazem mają klasę | ||
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |