szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick
* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
15:29 19-02-2012 ~Marcin
Można skorzystać z programu Imienniczek
na Androida:
https://market.android.com/details?id=pl.mardut.imienniczek
na PC:
http://m_dutkiewicz.republika.pl/
2.
13:00 18-02-2012 ~gość
O wypraszam sobie! Moja babcia to Maja i bardzo jej to pasuje, autorka artykulu to osoba niekompetentna!
3.
03:16 25-10-2011 ~gość
Będąc na Mszy w niedzielę, trafiłam na chrzciny 5 dzieci. Zdziwiło mnie, że po 1) nadal popularne są imiona "kiedyśniejsze" oraz po 2) wszystkie dzieci dostały po 2 imiona (przypadek czy trend?).
Imiona jakie rodzice wybrali swym pociechom: Natalia Halina, Kryspin Antoni, Daniel Marcin, Henryk Piotr, Franciszek Adam
Jak się wam podobają? Antek i Franciszek wygrywa - moim zdaniem!
4.
15:44 24-10-2011 ~gość
ja mam na imię Alicja Bogusława,a moi bracia Maciej Jan i Julian Karol
5.
22:16 29-04-2011 ~Gość
Moja córka zastanawiała się jak dać na imię córce Kornelia, Wiktoria.A stanęło na imieniu Anastazja i bardzo dobrze bo to piękne imię.
6.
09:44 06-04-2011 ~gość
witam wszystkich:)
mój syn ma na imię Konrad i ma 3 latka a jak bede miała dziewczynke to bedie Julitka bo bardzo podoba mi sie imie Julka ale jest ich juz za dużo i takie sobie z meżem wymysliliśmy zdrobnienie:)
Co sądzicie o naszym wyborze???
Pozdrawiam serdecznie:*
7.
08:43 06-04-2011 ~Aniutek
Natalia bardzo ładne, tak nazwę swoją córkę :) I Maja ładne, i Pola i Julia :)
8.
10:30 05-04-2011 ~gość
A mi sie nie podoba imie Ksawery choc mialam pradzadka o tym imieniu.Nie podoba mi sie imie Jas,Igor,Szymon,Kuba,Maja,Sebastian,Przemek,itd
9.
00:16 05-04-2011 ~kal
imie dla dziecka najlepiej oryginalne np. nel, nadia, ksenia, a nie julka czy ksawery, maja, oliwia bo juz teraz w szkolach jest 6 julii i 5 kacprow;)
10.
21:22 19-02-2011 ~asia
Mam na imię Joanna bardzo mi się podoba natomiast moje drugie imię Elżbieta niekoniecznie mam synka którego nazwaliśmy Filip.Każdy się śmiał, że to Filip z konopi itd ale nam się podoba a wy co sądzicie o tym imieniu? Synek jest jeszcze mały ale bardzo ruchliwy i żywy:)