Zadaj pytanie na forum
![]() | Fundacja Mleko MamyFundacja Mleko Mamy została powołana w celu podejmowania, prowadzenia i popierania inicjatyw propagujących karmienie piersią w Polsce. |
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~admiral 83.7.*.* |
ja wierze w sny prorocze chociarz moze to wydac wariackie ale ja czasem mam takie sny śnią mi sie rużne sceny a po jakims miesiącu wydarzają się serio | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Bella 83.238.*.* |
Masz racje wyda wam sie to dziwne ale ja mam bardzo dziwne zdarzenia i mam sny prorocze boje sie a mam 12 lat... | ||
linki reklamowe | |
~gosc 188.33.*.* |
Witajcie, a moze macie ochote opisac te prorocze sny. Z reguly nie trzeba sie bac snow i tych mrocznych i tych slonecznych. Ale sny prorocze to juz sny z wyzszej polki-wartosciowe.Gdy mialam 11 lat przysnilo mi sie ze bylam na pustyni a tam byl waz. Waz ukasil mnie 2 razy i bardzo mnie to bolalo ale nagle zjawil sie starzec w bialej szacie i trzymajac w reku laske odepchnal ode mnie tego weza, poniewaz za 3 razem waz postanowil mnie zabic. Ten starzec uratowal mi zycie. Dzis po latach dobrze wiem co znaczyl ten sen - ktos chcial mnie zgladzic a ktos mnie uratowal i dzieki temu zyje. Ale to wydarzenie mialo miejsce 13 lat pozniej, wiec gdy mialam 11 lat dostalam sen proroczy dotyczacy pewnego wydarzenia w przyszlosci mego zycia i bardzo mi on pomogl zrozumiec to co sie pozniej stalo. Pozdrawiam Was | ||
~ona 89.77.*.* |
Mam sny prorocze spełniają się w około 1,5-2 lata po. W chwili w której coś się dzieje przypominam sobie sen(i kiedy mi się śnił) i komu o nim opowiadałam stąd uzyskuje czasami potwierdzenie że to rzeczywiście mi się śniło. Co z tym zrobić jak to skontrolować?? Czy ktoś ma podobnie? | ||
~gosc 109.243.*.* |
Witaj,to wlasnie tak dziala-masz sen (jasny nie mroczny), ktory mowi o czyms waznym,np. jakims wydarzeniu a potem po jakims czasie (moga to byc lata lub tylko tydzien) pojawia sie wydarzenie w naszym zyciu, ktore jakby ma cos wspolnego z tym snem i czesto jest to nam przypominane i potwierdzane. To swego rodzaju prowadzenie a sny prorocze dane nam sa aby nas przygotowac na przyszle wydarzenia w zyciu. W 1982 roku gdy bylam dzieckiem mialam sen o przyszlosci Polski i o politykach. A na kilka lat przed powodzia stulecia w moim miescie mialam sen o powodzi i bylo tam pokazane co ocaleje-wszystko sie sprawdzilo. Od kilku lat mam sny o przyszlosci swiata, ten sam sen snil mi sie 4 razy. Pozdrawiam | ||
~aster 82.210.*.* |
jasne bo teraz ktos uwierzy ze tragedie politykow wysnilas wez chociaz juz miej troche wyczucia | ||
~gosc 109.243.*.* |
Witaj, Aster-moze wyjasnie: te sny ktore opisalam wczesniej nie maja nic wspolnego z dzisiejszymi wydarzeniami w Polsce, ktore sa niewatpliwie tragiczne dla nas. Na tym portalu opisujemy rozne sny i probujemy szukac wyjasnien do znaczenia tych snow bo przeciez sa obecne w naszym zyciu i niektore z nich maja znaczenie-sa wyjatkowe. Pozdrawiam | ||
linki reklamowe | |
~ktoś 81.219.*.* |
Witam być może wyda się to troszkę dziwne ale moje sny często stają sie realne,może nie od razu i może sytuacje nie są takie same co do joty ale kontekst jest ten sam... Kilka miesięcy temu maiałam dziwny sen.. Chodziłam po jakimś mieście, zwiedzałam stare ruiny....odwróciłam sie bo ktos mnie wołał, jakaś uroczystość....dużo ludzi..stałam przed kościołem..duży krzyż i mur przed którym paliło się z tysiąc zniczy...ruiny znikneły....jakieś drzewa i znów ten krzyż...weszłam do kościoła i znów zobaczyłam te palące się znicze.... Po jakimś czasie miałam inny sen..... Jechałam do pracy...ale wysiadłam w zupelnie obcym miejscu....z lewej las..tłum ludzi.... jakiś plac....znowu ważna uroczystość...wysokie mury jak w zamku i dziedziniec pełen kwiatów i zniczy ....ja nie mogłam iść dalej bo nie byłam stosownie ubrana(krótki rękaw i spodenki )...potem jakiś koleś na motorze zabrał mnie na ten plac i pokazał trzy maszty i flagi trzepoczące na wietrze........ Wiem, że to troszkę dziwne ale o każdym takim śnie zaraz po przebudzeniu opowiadam komuś bliskiemu i czasami zapominam o nim dopuki coś sie nie wydaży....... sobota, dzień katastrofy moje przebudzenie wyglądało tak Otwarłam oczy i ręka sięgnęłam po leżący na szafce nocnej telefon.....godzina 8:56 czy to troszke nie dziwne, te dwa sny i jeszcze to :/ czasami sama mnie to przeraża bo nie wiem czy to tylko zwykły zbieg okoliczności czy zupełnie coś innego | ||
~gosc 109.243.*.* |
Witaj, bardzo ciekawe, mozliwe, ze dostalas taki polproroczy sen zapowiadajacy pewne wydarzenie. Polproroczy bo wydarzenia pokazane w tym snie sa ukryte pod symbolika. Takie sny dostajemy aby nas przygotowac na przyszle wydarzenia. Prorocze jak rozumiem dokladnie mowia o tym co sie wydarzy i wrecz ze szczegolami pokazuja to wydarzenie. Ja mialam duzo w swoim zyciu polproroczych snow i musialam odgadnac symbolike aby zrozumiec wydarzenie w nim pokazane. I zazwyczaj nie bylo to trudne. Pozdrawiam | ||
~Ka 89.228.*.* |
Wierzę w te sny bo mam sama takie coś.Dużo razy mi się coś śniło a za jakiś czas to nastąpiło i zastanawiałam się czy tego już nie było czasami. | ||
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |