Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~batista 91.94.*.* |
czy ktos tu ma jakies [pojecie o sile ponad ludzkiej niewystarczy cos wiedziec tu potrzebna jest WIARA!!!!! jesli ktos hce zeman ale powarznie porozmawiac tonapisz damian77.85@o2.pl 505937615. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
hmm...poprzednia osoba miała dziwny wpis...i troszkę nie po polsku...trudno zrozumieć. Ja uważam, że tekst jest fajny. Trudno mi uwierzyć jednak nadal w istnienie telepatii, to wydaje się takie dziwne. Wręcz niepojęte. Jak to możliwe, że dwie oddalone od siebie osoby mogą się połączyć za pomocą umysłu. To niesamowite. Jak to się może dziać? Czy w ogóle można się tego nauczyć? | ||
linki reklamowe | |
~gość 79.163.*.* |
Witam Czyli telepatia polega na wymienianiu się m.in. myślami, odczuciami, emocjami... A tęsknotą? Tzn. znam osobę,za którą bardzo tęsknie oraz wiem że ona za mną także. i mam nie raz tak że zaczynam intensywnie myśleć o tej osobie,nie wiedząc dlaczego.Ot tak to przychodzi, myślę o niej i targają mną straszne emocje wtedy.Czy to może byćć telepatia? I jak to możliwe że wiem że ta osoba to ta a nie inna? proszę o kontakt, może ktoś ma podobne doświadczenia... gg 10575540 | ||
~gość 83.9.*.* |
Wiem co to jest i na czym polega, miałam z tym do czynienia, trzeba być bardzo uduchowionym jak ja, żeby wiedzieć o istnieniu duchowych istot i porozumiewać się z nimi właśnie za pomocą telepatii, można też ćwiczyć medytację, bo jak mniemam nie każdy jest tak uduchowiony. | ||
~jola 91.202.*.* |
Często mi sie zdarza że mysle o kimś intensywnie i wtedy ta osoba do mnie dzwoni. | ||
linki reklamowe | |

| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |