1
Przejdź do strony:
» Czym jest telepatia
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Ezoteryka
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~batista
91.94.*.*

23:52 22-05-2010
czy ktos tu ma jakies [pojecie o sile ponad ludzkiej niewystarczy cos wiedziec tu potrzebna jest WIARA!!!!! jesli ktos hce zeman ale powarznie porozmawiac tonapisz damian77.85@o2.pl 505937615.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

09:22 10-09-2010
hmm...poprzednia osoba miała dziwny wpis...i troszkę nie po polsku...trudno zrozumieć. Ja uważam, że tekst jest fajny. Trudno mi uwierzyć jednak nadal w istnienie telepatii, to wydaje się takie dziwne. Wręcz niepojęte. Jak to możliwe, że dwie oddalone od siebie osoby mogą się połączyć za pomocą umysłu. To niesamowite. Jak to się może dziać? Czy w ogóle można się tego nauczyć?
odpowiedz

linki
reklamowe

~gość
79.163.*.*

14:29 14-11-2010
Witam
Czyli telepatia polega na wymienianiu się m.in. myślami, odczuciami, emocjami... A tęsknotą? Tzn. znam osobę,za którą bardzo tęsknie oraz wiem że ona za mną także. i mam nie raz tak że zaczynam intensywnie myśleć o tej osobie,nie wiedząc dlaczego.Ot tak to przychodzi, myślę o niej i targają mną straszne emocje wtedy.Czy to może byćć telepatia? I jak to możliwe że wiem że ta osoba to ta a nie inna? proszę o kontakt, może ktoś ma podobne doświadczenia... gg 10575540
odpowiedz
~gość
83.9.*.*

11:29 28-01-2012
Wiem co to jest i na czym polega, miałam z tym do czynienia, trzeba być bardzo uduchowionym jak ja, żeby wiedzieć o istnieniu duchowych istot i porozumiewać się z nimi właśnie za pomocą telepatii, można też ćwiczyć medytację, bo jak mniemam nie każdy jest tak uduchowiony.
odpowiedz
~jola
91.202.*.*

09:06 04-02-2012
Często mi sie zdarza że mysle o kimś intensywnie i wtedy ta osoba do mnie dzwoni.
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forum