Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~it 79.191.*.* |
Brawo chłopie, twoje IQ jest najwyraźniej na poziomie planktony więc przestać ślinić się na klawiaturę bo bzdury wychodzą... | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Agatta 95.49.*.* |
Jakie imię wybrała Pani, Pani Krysiu dla swojej córki? zawsze mnie bawi, i wygląda beznadziejnie śmiesznie np., Anastazja Marcjanna Bąk. Według zasad dobrego wychowania, imię ma licować z nazwiskiem- proste nazwisko to i imię proste. Jest wiele pięknych POLSKICH, staropolskich imion, nie potrzeba zapożyczać Nicol, która jako Nikola brzmi śmiesznie, a Etienet niewielu potrafi poprawnie przeczytać. Jest jeszcze teoria, którą moim zdaniem warto zastosować: policzyć, za Pitagorasem (tak, za tym od a2+b2=c2). Każda litera ma swoją liczbę, która nadaje brzmienie. Oczekując dziecka, jest dużo czasu aby przeanalizować i imię, i nazwisko- czy po ojcu, czy lepiej po matce, a może podwójne? Jeśli ktoś sam nie potrafi policzyć, dobrym rozwiązaniem jest zasięgnąć rady numerologa. Brzmienie imienia i nazwiska koduje człowieka. Warto o tym pamiętać. | ||
linki reklamowe | |
~aga 91.222.*.* |
dla chłopczyka według mnie śliczne jest imię Medard, bardzo rzadkie i piękne. Na pewno mój synek będzie się tak nazywał. A dla dziewczynki Amanda. | ||
~gość 192.168.*.* |
ładne imię dla dziewczynki to Liwia lub Maura:) | ||
linki reklamowe | |

| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |