Zadaj pytanie na forum
![]() | Dagmara WróblewskaDyplomowany instruktor fitness, dietetyk, nauczyciel wychowania fizycznego oraz języka polskiego |
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

A co myslicie o imieniu Jurand? Dalibyście tak na imię swojemu synowi? | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Panie Tomaszu prosze mi wybaczyć ale współczuje pańskiej córce jeżeli uważa pan ze imię Rozbieranna jest dobre dla dziewczynki. Ja nie mam jeszcze dzieci ale już myślę o imionach ;) i biorę pod uwagę przede wszystkim to, żeby moje dziecko gdy podrośnie i będzie miało te naście lat nie musiało się wstydzić. Wiadomo że dzieci bywają okrutne, a jak chłopcy w klasie będą traktować dziewczynkę o imieniu Rozbieranna...? | |||
linki reklamowe | |
Mój drogi jak widze bardzo dobrze śledzisz losy serialu Zlotopolskich ale jak ma naprawdę na imię Marcysia Złotopolska chyba nie wiesz, że niestety nie jest ona rzadko spotykaną Marcjanna a pospolitą Marceliną :). Moja córka też ma na imie Marcjanna Cecylia :) i zapewniam Cię, że ludzie dziwią się bo nie znają imienia Marcjanna które tak samo jak imię Martyna pochodzi od meskiego imienia Marcin. Pozdrawiam bardzo serdecznie mama Marcysi nie Marceliny. P.S. My na Marcysię wołamy jeszcze Misia :) | |||
Moja córka ma na imię Pola też jest to imię nieczęsto spotykane wg źródeł w Polsce to imię ma 2800 dzieci...a z moich wszystkich znajomych nikt nie słyszał. | |||
~malutka 83.30.*.* |
wiecie ja mam na imie Ludwina :( a jestem z niego niezadowolona:( | ||
~WITCH 77.112.*.* |
co myślicie o imienu dla syna Fabian albo Kajetan ? | ||
Dobre imiona dla zwierząt domowych :)
---------------------Listonosz Pat | |||
linki reklamowe | |
Zgłaszam imię Prakseda - rozmawiałem ostatnio z Panią o takim imieniu
Podobno Prakseda uważana jest za patronkę poszukujących miejsc parkingowych :)))) tak przynajmniej podaje wikipedia
~Rafał 19 83.10.*.* |
Nina jest ładnie | ||
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |