Nietypowe imiona żeńskie - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
10:27 06-12-2011  ~gość
ładne imię dla dziewczynki to Liwia lub Maura:)
2.
05:03 06-12-2011  ~aga
dla chłopczyka według mnie śliczne jest imię Medard, bardzo rzadkie i piękne. Na pewno mój synek będzie się tak nazywał. A dla dziewczynki Amanda.
3.
00:51 31-08-2011  ~Agatta
Jakie imię wybrała Pani, Pani Krysiu dla swojej córki?
zawsze mnie bawi, i wygląda beznadziejnie śmiesznie np., Anastazja Marcjanna Bąk.
Według zasad dobrego wychowania, imię ma licować z nazwiskiem- proste nazwisko to i imię proste. Jest wiele pięknych POLSKICH, staropolskich imion, nie potrzeba zapożyczać Nicol, która jako Nikola brzmi śmiesznie, a Etienet niewielu potrafi poprawnie przeczytać.
Jest jeszcze teoria, którą moim zdaniem warto zastosować: policzyć, za Pitagorasem (tak, za tym od a2+b2=c2). Każda litera ma swoją liczbę, która nadaje brzmienie.
Oczekując dziecka, jest dużo czasu aby przeanalizować i imię, i nazwisko- czy po ojcu, czy lepiej po matce, a może podwójne? Jeśli ktoś sam nie potrafi policzyć, dobrym rozwiązaniem jest zasięgnąć rady numerologa. Brzmienie imienia i nazwiska koduje człowieka. Warto o tym pamiętać.
4.
19:01 24-08-2011  ~it
Tomasz Szatański napisal(a): Paralajka
Rozbieranna
Parafianna
starczy, nie chce mi się więcej wymyślać:)

Brawo chłopie, twoje IQ jest najwyraźniej na poziomie planktony więc przestać ślinić się na klawiaturę bo bzdury wychodzą...
5.
11:33 12-05-2011  ~gość
Ja mam na imię Izabela i nie jest to jakieś nie typowe imię to i tak mało kto daje tak dzieciom na imię. Jestem jedyna Izabelą w całej mojej szkole ;)
6.
17:16 07-04-2011  ~gość
hahaha zabawny to Ty nie jestes i nigdy nie bedziesz!!!!!!!!!!
7.
14:18 11-02-2011  ~Eliza
Ja mam na imie Eliza i uważam , że to dośc nietypowe imię , spotkałam się z nim tylko raz i w moje okolicy oprócz mnie jest tylko jedna Eliza .
A oprócz tego proponuje Vanessa, Wenesa, Farrah, Oralia, Viorika, Marika, Lejla...
8.
16:12 25-09-2010  ~Bronka
Ostatnio słyszałam o Oktawiannie i mnie to rozłożyło na łopatki. Masakra!
9.
19:24 30-08-2010  ~zwalaaa
ja mam na imie Marlena a w mojej szkole było pare Marlenek więc nie uważam tego za nietypowe i żadko spotykane ; )))
10.
16:42 08-07-2010  ~Ta , co . . x dd
Jest takie piekne imie Colette .
Pochodzenia francuskiego oczywiście dla kobiet .
Jest też wiele imion podobnych do tego jak :
Nicolette , Audiette , Roudette .
I takie tam . :P

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
Dołącz do naszego grona