Zadaj pytanie na forum
![]() | Sylwia Sitkowskapsycholog, terapeuta. Założycielka Przystani Psychologicznej, absolwentka Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej. |
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~iza 194.181.*.* |
a co znaczy 5 trumnien i wokolo duzo ludzi a ja sama | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
myślę że obraz ten może oznaczać zakończenie pewnych spraw (może znajomości) i rozpoczęcie nowej drogi, ale samotnie, na własną rękę | |||
linki reklamowe | |
~ciekawa 83.23.*.* |
chciala bym sie dowiedziec co znaczy jak sni mi sie moj zmarly dziadek lub ze moja babcia umiera i widze jej ducha. | ||
nie wiem czy jesteś wierząca, ale jak mi się śnią zmarli, to się za nich modlę i przestają mi się snić | ||
~ciekawa 77.45.*.* |
dzieki.widze ducha osoby ktora zyje...tzn ze z ta osoba jest cos nie tak czy co? | ||
~paulinka:* 83.11.*.* |
mam od paru dni taki dziwny sen. śni mi sie kolega ktury jest chory na raka i jest z nim coraz gorzej co to moze oznaczac?? prosze o szybka odpowiedz.. | ||
~gość 95.41.*.* |
sni mi sie pogrzeb trumna i mogila z moim imieniem i nazwiskiem w kolo wielu znajomych i rodzina co to oznacza ?? prosze o pomoc | ||
linki reklamowe | |
~gość 88.156.*.* |
snilo mi sie cos dziwnego...ze leze sobie w lozku az tu nagle widze biala postac ktora zbliza sie do mnie i nagle mnie chwyta za ramiona... co to moze znaczyc?? | ||
~Miśka 79.191.*.* |
Śniło mi się że szłam z rodziną na pogrzeb babci a w grobie leżała moja Mama:(:( Co to znaczy? Proszę o odpowiedz bo zaczynam się bać!! | ||
~gość 88.156.*.* |
zdazaly sie moze komus z was prorocze sny?? to jest bardzo dziwne uczucie bo mysli sie ze juz cos takiego bylo...tzw deżawi... | ||
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |