Przejdź do strony:
» Sny o śmierci
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Ezoteryka
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

21:34 02-03-2009
Obrazy senne mogą być jak symbole w sztuce - niedosłowne. Sny o śmierci mogą odzwierciedlać nasze lęki, ale i być dowodem przywiązania i miłości do bliskiej osoby.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~ja
194.181.*.*

08:48 05-03-2009
rzadko pamiętam co mi się śni,ale dziś obudziłam się przerażona. Śniło mi się że szykowaliśmy się na ślub mojego brata lecz w dniu w którym miał się on odbyć brat zinął. i wszyscy goście wystrojeni jak na wesele wraz z panią młodą udali się na pogrzeb.obudziłam się zapłakana i zlana zimnym potem.
odpowiedz

linki
reklamowe

~emo dosia kokosia
193.108.*.*

09:56 07-03-2009
mi sie sni ze ide na grzyby i spotykam wszsystkich z rodziny w postaci duchuw i las sie przemienia w cmentarz i na wszystkich tablicach bylo moje imie . Co to znaczy??? Troche sie boje
odpowiedz

14:22 07-03-2009
mi się śni że moja koleżanka umiera i z ust cieknie jej krew co to znaczy prosze o pomoc...
odpowiedz
~Odp...
83.28.*.*

11:45 08-03-2009
Gdy widziałaś śmierć swojej Koleżanki znaczy to że twoje uczucia wobec tej osoby ochłodzą się:)A krew nie znaczy nic...
odpowiedz
~Odp...2
83.28.*.*

11:50 08-03-2009
Gdy widziałaś członków rodziny którzy już nie żyją znaczy to że przyszli oni Cię chronić,a widziałaś również innych ludzi z rodziny znaczy to że masz z nimi silne więzi i że nie chcesz ich stracić:) Pozdrawia:) Gdybyście mieli jakieś kłopoty zapraszam do pisania na email Misiunia1320@interia.pl Bu$$ka
odpowiedz

14:13 08-03-2009
ok dzienkuje...
odpowiedz

linki
reklamowe

~ja
91.90.*.*

08:38 09-03-2009
dzis mi sie snilo cos dziwnego.. bylam ze znajomymi nad jezioremwszyscy byli w strojach a ja w bialej przewiewnej sukience.. chcielismy wejsc do wody i oni normalnie weszli a ja nie umialam.. nie potrafilam wejsc do niej tylko szlam po tafli.. to bylo strasznie dziwne..
odpowiedz

11:23 09-03-2009
Czasem w snach przeżywamy uczucie usilnego, lecz bezowocnego starania (tak jak w powyższym śnie o jeziorze). Możliwe, że jest sytuacja, w której czujesz się bezradna czy gorsza od innych, i to uczucie wraca w snach.
odpowiedz
~aaaaaas
87.239.*.*

09:58 10-03-2009
Witajcie, ja w styczniu miałam sen, który utkwił w mej pamięci. Otóż, z soboty na niedzielę, lub z niedzieli na poniedziałek, śnił mi się pochód pogrzebowy z trumną. We wtorek umarł mój dziadek.
odpowiedz
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forum
Ekspert wieszjak.pl

Iwona Jakubiak

Kosmetolog