Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

Obrazy senne mogą być jak symbole w sztuce - niedosłowne. Sny o śmierci mogą odzwierciedlać nasze lęki, ale i być dowodem przywiązania i miłości do bliskiej osoby. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~ja 194.181.*.* |
rzadko pamiętam co mi się śni,ale dziś obudziłam się przerażona. Śniło mi się że szykowaliśmy się na ślub mojego brata lecz w dniu w którym miał się on odbyć brat zinął. i wszyscy goście wystrojeni jak na wesele wraz z panią młodą udali się na pogrzeb.obudziłam się zapłakana i zlana zimnym potem. | ||
linki reklamowe | |
~emo dosia kokosia 193.108.*.* |
mi sie sni ze ide na grzyby i spotykam wszsystkich z rodziny w postaci duchuw i las sie przemienia w cmentarz i na wszystkich tablicach bylo moje imie . Co to znaczy??? Troche sie boje | ||
mi się śni że moja koleżanka umiera i z ust cieknie jej krew co to znaczy prosze o pomoc... | |||
~Odp... 83.28.*.* |
Gdy widziałaś śmierć swojej Koleżanki znaczy to że twoje uczucia wobec tej osoby ochłodzą się:)A krew nie znaczy nic... | ||
~Odp...2 83.28.*.* |
Gdy widziałaś członków rodziny którzy już nie żyją znaczy to że przyszli oni Cię chronić,a widziałaś również innych ludzi z rodziny znaczy to że masz z nimi silne więzi i że nie chcesz ich stracić:) Pozdrawia:) Gdybyście mieli jakieś kłopoty zapraszam do pisania na email Misiunia1320@interia.pl Bu$$ka | ||
ok dzienkuje... | |||
linki reklamowe | |
~ja 91.90.*.* |
dzis mi sie snilo cos dziwnego.. bylam ze znajomymi nad jezioremwszyscy byli w strojach a ja w bialej przewiewnej sukience.. chcielismy wejsc do wody i oni normalnie weszli a ja nie umialam.. nie potrafilam wejsc do niej tylko szlam po tafli.. to bylo strasznie dziwne.. | ||
Czasem w snach przeżywamy uczucie usilnego, lecz bezowocnego starania (tak jak w powyższym śnie o jeziorze). Możliwe, że jest sytuacja, w której czujesz się bezradna czy gorsza od innych, i to uczucie wraca w snach. | ||
~aaaaaas 87.239.*.* |
Witajcie, ja w styczniu miałam sen, który utkwił w mej pamięci. Otóż, z soboty na niedzielę, lub z niedzieli na poniedziałek, śnił mi się pochód pogrzebowy z trumną. We wtorek umarł mój dziadek. | ||
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |