Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~gość 194.24.*.* |
Witam ja jakieś dwa tygodnie temu miałam sen,że zmarł teść mojej kuzynki a po krótkim czasie jej teściowa.A w zeszłym tygodniu do mnie zadzwoniła,że zmarł jej teść,byłam przerażona.Już któryś sen z kolei mi się sprawdził:( | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~maja 80.52.*.* |
a mam pytanie a co to znaczy jak mama chce cię zabiż | ||
linki reklamowe | |
~maja 80.52.*.* |
a mam pytanie a co to znaczy jak mama chce cię zabić czekam na odp | ||
Jeśli śnimy o bliskich zazwyczaj odnosi się to do naszej więzi emocjonalnej z nimi w realnym życiu. Powinnaś zadać sobie pytanie o swoje stosunki z mamą. | ||
~kamil 79.162.*.* |
sniła m sie smierc utraconego przyjaciela... w rzeczywitosci ciołem sie przez niego nie mogłem przestac myslec o nim ... a teraz coś takiego... nie mam po co zyc ... pozdrawiam wszystkich ...narty...ps. ide popełnic samobujstwo..................................................... | ||
~gość 89.76.*.* |
Zapraszam do udziału w ankiecie na temat śmierci i umierania, może Państwa coś zastanowi a mi pomoże napisać moją pracę zaliczeniową. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc. Podaję link do ankiety: http://www.ebadania.pl/3df5d15f7423430d Pozdrawiam, Kinga. | ||
~marzenka 95.49.*.* |
ostatno snilo mi sie sen o pogrzebie mojej kolezanki taty .... tan sen tak byl realny ze szok.... widzialam tego trupa jak lerzal w trumnie co to maze oznaczac???? prosze o szybka odp | ||
linki reklamowe | |
~karo 81.242.*.* |
śnił mi się duch mojej zmarłej niedawno babci, wiedziałam, że to duch. Byłam w jej domu z mamą, a ona nas straszyła, robiła wszystko aby nas nie wypuścić. Kiedy udało nam się wydostać zaczęła walić w drzwi i krzyczeć "boję się, nie zamykajcie mnie" co to znaczy? | ||
~małgosia 93.159.*.* |
śnią mi się osoby,miejsca i sytuacje znane, mi tylki we śnie. Po przebudzeniu wiem, że znam tych ludzi ale nigdy nie spotkałam ich na jawie. Co to znaczy ? | ||
~gość 78.133.*.* |
mi się zdażały to bardzo dziwne i zacząłem sie tego obawiac.śniły mi się morderstwa w których ja byłem ofiarą a za kilka dni czytałem o tym w gazetach -przebieg tych zdażeń był identyczny jak w moim śnie. | ||
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |