Sny o śmierci(http://kobieta.wieszjak.pl/forum/thread/2352,Sny-o-smierci.htm)
~iza
- 11:57 24-02-2009
a co znaczy 5 trumnien i wokolo duzo ludzi a ja sama
Gabriela
- 15:06 24-02-2009
myślę że obraz ten może oznaczać zakończenie pewnych spraw (może znajomości) i rozpoczęcie nowej drogi, ale samotnie, na własną rękę
~ciekawa
- 10:07 25-02-2009
chciala bym sie dowiedziec co znaczy jak sni mi sie moj zmarly dziadek lub ze moja babcia umiera i widze jej ducha.
Monika36
- 09:55 26-02-2009
nie wiem czy jesteś wierząca, ale jak mi się śnią zmarli, to się za nich modlę i przestają mi się snić
~ciekawa
- 11:38 26-02-2009
dzieki.widze ducha osoby ktora zyje...tzn ze z ta osoba jest cos nie tak czy co?
~paulinka:*
- 13:51 26-02-2009
mam od paru dni taki dziwny sen.
śni mi sie kolega ktury jest chory na raka i jest z nim coraz gorzej co to moze oznaczac?? prosze o szybka odpowiedz..
~gość
- 21:21 28-02-2009
sni mi sie pogrzeb trumna i mogila z moim imieniem i nazwiskiem w kolo wielu znajomych i rodzina co to oznacza ?? prosze o pomoc
~gość
- 16:08 02-03-2009
snilo mi sie cos dziwnego...ze leze sobie w lozku az tu nagle widze biala postac ktora zbliza sie do mnie i nagle mnie chwyta za ramiona... co to moze znaczyc??
~Miśka
- 17:15 02-03-2009
Śniło mi się że szłam z rodziną na pogrzeb babci a w grobie leżała moja Mama:(:( Co to znaczy? Proszę o odpowiedz bo zaczynam się bać!!
~gość
- 17:29 02-03-2009
zdazaly sie moze komus z was prorocze sny?? to jest bardzo dziwne uczucie bo mysli sie ze juz cos takiego bylo...tzw deżawi...
Agata Miszczak
- 21:34 02-03-2009
Obrazy senne mogą być jak symbole w sztuce - niedosłowne. Sny o śmierci mogą odzwierciedlać nasze lęki, ale i być dowodem przywiązania i miłości do bliskiej osoby.
~ja
- 08:48 05-03-2009
rzadko pamiętam co mi się śni,ale dziś obudziłam się przerażona. Śniło mi się że szykowaliśmy się na ślub mojego brata lecz w dniu w którym miał się on odbyć brat zinął. i wszyscy goście wystrojeni jak na wesele wraz z panią młodą udali się na pogrzeb.obudziłam się zapłakana i zlana zimnym potem.
~emo dosia kokosia
- 09:56 07-03-2009
mi sie sni ze ide na grzyby i spotykam wszsystkich z rodziny w postaci duchuw i las sie przemienia w cmentarz i na wszystkich tablicach bylo moje imie . Co to znaczy??? Troche sie boje
pablopcck
- 14:22 07-03-2009
mi się śni że moja koleżanka umiera i z ust cieknie jej krew co to znaczy prosze o pomoc...
~Odp...
- 11:45 08-03-2009
Gdy widziałaś śmierć swojej Koleżanki znaczy to że twoje uczucia wobec tej osoby ochłodzą się:)A krew nie znaczy nic...
~Odp...2
- 11:50 08-03-2009
Gdy widziałaś członków rodziny którzy już nie żyją znaczy to że przyszli oni Cię chronić,a widziałaś również innych ludzi z rodziny znaczy to że masz z nimi silne więzi i że nie chcesz ich stracić:) Pozdrawia:) Gdybyście mieli jakieś kłopoty zapraszam do pisania na email Misiunia1320@interia.pl Bu$$ka
pablopcck
- 14:13 08-03-2009
ok dzienkuje...
~ja
- 08:38 09-03-2009
dzis mi sie snilo cos dziwnego.. bylam ze znajomymi nad jezioremwszyscy byli w strojach a ja w bialej przewiewnej sukience.. chcielismy wejsc do wody i oni normalnie weszli a ja nie umialam.. nie potrafilam wejsc do niej tylko szlam po tafli.. to bylo strasznie dziwne..
Agata Miszczak
- 11:23 09-03-2009
Czasem w snach przeżywamy uczucie usilnego, lecz bezowocnego starania (tak jak w powyższym śnie o jeziorze). Możliwe, że jest sytuacja, w której czujesz się bezradna czy gorsza od innych, i to uczucie wraca w snach.
~aaaaaas
- 09:58 10-03-2009
Witajcie, ja w styczniu miałam sen, który utkwił w mej pamięci. Otóż, z soboty na niedzielę, lub z niedzieli na poniedziałek, śnił mi się pochód pogrzebowy z trumną. We wtorek umarł mój dziadek.
~gość
- 11:09 13-03-2009
Witam ja jakieś dwa tygodnie temu miałam sen,że zmarł teść mojej kuzynki a po krótkim czasie jej teściowa.A w zeszłym tygodniu do mnie zadzwoniła,że zmarł jej teść,byłam przerażona.Już któryś sen z kolei mi się sprawdził:(
~maja
- 13:00 13-03-2009
a mam pytanie a co to znaczy jak mama chce cię zabiż
~maja
- 13:01 13-03-2009
a mam pytanie a co to znaczy jak mama chce cię zabić czekam na odp
Agata Miszczak
- 23:24 13-03-2009
Jeśli śnimy o bliskich zazwyczaj odnosi się to do naszej więzi emocjonalnej z nimi w realnym życiu.
Powinnaś zadać sobie pytanie o swoje stosunki z mamą.
~kamil
- 02:02 14-03-2009
sniła m sie smierc utraconego przyjaciela... w rzeczywitosci ciołem sie przez niego nie mogłem przestac myslec o nim ... a teraz coś takiego... nie mam po co zyc ... pozdrawiam wszystkich ...narty...ps. ide popełnic samobujstwo.....................................................
~gość
- 18:24 14-03-2009
Zapraszam do udziału w ankiecie na temat śmierci i umierania, może Państwa coś zastanowi a mi pomoże napisać moją pracę zaliczeniową.
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.
Podaję link do ankiety:
http://www.ebadania.pl/3df5d15f7423430d
Pozdrawiam, Kinga.
~marzenka
- 10:40 24-03-2009
ostatno snilo mi sie sen o pogrzebie mojej kolezanki taty .... tan sen tak byl realny ze szok.... widzialam tego trupa jak lerzal w trumnie co to maze oznaczac????
prosze o szybka odp
~karo
- 09:42 25-03-2009
śnił mi się duch mojej zmarłej niedawno babci, wiedziałam, że to duch. Byłam w jej domu z mamą, a ona nas straszyła, robiła wszystko aby nas nie wypuścić. Kiedy udało nam się wydostać zaczęła walić w drzwi i krzyczeć "boję się, nie zamykajcie mnie" co to znaczy?
~małgosia
- 14:05 25-03-2009
śnią mi się osoby,miejsca i sytuacje znane, mi tylki we śnie. Po przebudzeniu wiem, że znam tych ludzi ale nigdy nie spotkałam ich na jawie. Co to znaczy ?
~gość
- 22:33 28-03-2009
mi się zdażały to bardzo dziwne i zacząłem sie tego obawiac.śniły mi się morderstwa w których ja byłem ofiarą a za kilka dni czytałem o tym w gazetach -przebieg tych zdażeń był identyczny jak w moim śnie.
~gość
- 22:40 28-03-2009
może ktoś wie co to znaczy jeśli moje sny się spełniają po jakimś czasie?mam tego dosyc czy jestem nienormalny?????
~gość
- 22:53 28-03-2009
bo to jest bardzo dziwne mam tak często -coś co mi się śni póżniej sie spełnia
~Gośka
- 10:46 30-03-2009
miałam okropny sen dzisiaj,nigdy wcześniej takiego nie miałam,byłam gdzieś na powietrzu,było zielono,drzewa itp z koleżanką,czy jakąś kobietą poprostu,niewiem z kim,nagle spojrzałam gdzieś,były pozawieszane jakieś dziwne przedmioty(nie wiem na czym,jakby pozawieszane w powietrzu)nagle dmuchłam w jeden i porwało mnie ,przelatywałam z jednego na drugi,ale tak dziwnie miotało mną,to nie było przyjemne,wleciałam w jakąś szarfę,która mnie jakby dusiła i przybrała na moment kształt krzyża,potem mnie wyrzuciło i spadłam plecami na jakieś olbrzymie ostrze które mnie przebiło i w tym momęcie się obudziłam,przerażona i zlana potem,bałam się normalnie zasnąć,może ktoś wie co taki durny sen może oznaczać
Monika36
- 11:28 30-03-2009
Nie jesteś nienormalny!!! Sny, które się spełniają, to S N Y P R O R O C Z E. Poczytaj sobie:
http://sennik.wieszjak.pl/wszystko-o-snach/97991,Rodzaje-snow.html
~aska
- 10:47 31-03-2009
2 miesiace temu zginoł mo brat ;(( i snił mi sie dwa razy raz pszyszedł do domu i stał w korytarzu? ja zapytałam gdzie byłes, ze szukalismy cie, wczoraj snił m sie jak stał koło swojego samochodu i usmiechał sie do mnie ale w tych snach nic nie mówił. Mojej mamie tez sie przysnił przyszedł do domu na boso i całe nogi mial podrapane . co to moze oznaczac???
~gość
- 02:27 09-04-2009
co moze oznaczac sen w ktorym widze ssamego siebie w bialym pokoju na luzku szpitalnym podchodze do tego luzka patrze sie samemu sobie w oczy i nagle otwieraja sie oczy tego drogiego ja na luzku i sie budze????????????
~paulina
- 23:55 12-04-2009
a co oznacza gdy śni się trumna z bliska osoba?
kaczulka108
- 21:26 15-04-2009
ostanio snil mi sie sen o smierci byla to moja smierc najprawdopodobniej.... snilo mi sie ze podniecielam sobie zyly weszlam pod prysznic z jakims jeszcze jednym człowiekiem tylko nie wiem kto to... no i ja odczuwalam tak jakby mi sie wtedy podczas tej smierci w glowie krecilo.. i jak umarlam pojawily sie jakies krzyzyki... prosze napiszcie co ten sen oznacza;(;(;9:(:(:(
ja sie boje;(
~gość
- 02:56 19-04-2009
od jakiegos czasu czesto mi sie sni ze pracuje w strazy pozarnej byl wypadek ,wykoleil sie pociag i splona a ja te spalone ciala musialem wyciagac z tego pociagu i ukladac w jednym miejscu a wczesniej ze wybuchla jakas baba biologiczna i tez musialem to samo robic ze zwlokami.....co to moze znaczyc???
~gość
- 21:44 28-04-2009
śni mi sie moja dziewczyna która zmarła w styczniu tego roku. w śnie wiem że nieżyje i tak wydaje mi się jakby zmartwychwstała. co to znacz. proszę o pomoc.
~mona
- 13:49 01-05-2009
co to znaczy jak mi sie snilo ze umarla moja kolezanka potem zaraz jej mama no i tata :( prosze o odpowiedz dziekuje.
~sangxi
- 16:06 07-05-2009
Juz klka razy sni mi sie ten sam sena dokladnie ze umiera moj 3 letni synek lezy w trumnie a ona jest otwarta a ja stoje nad nim i szaleje z rozpaczy, gdy trumna zostaje juz zamknieta i zakopana raptownie pojawiam sie w jakims pomieszczeniu i tam lezy misio mojego synka a ja znow wpadam w histerie gdyz niby zapomnialam tego misia wlozyc do trumny bo to byj jego ulubiony mis i mila tyle lat co on.......
Czy ktos moze pomoc mi rozszyfrowac ten sen gdyz zawsze pozostaje on w mojej pamieci i daje cos do myslenia...
~Klaudia
- 18:47 09-05-2009
Śniło mi się, że moja koleżanka kazała mi kupić wieniec pogrzebowy. Nie powiedziała mi dla kogo. Jednak już w prawdziwym życiu dowiedziałam się, że moja bliska koleżanka ma nowotwór. Czy to może być jakieś ostrzeżenie przed tym że z tego nie wyjdzie?
~ttt
- 01:02 11-05-2009
mi też się to śni... może ktoś coś wie na ten temat????
~przerażona
- 18:14 14-05-2009
przez pare miesięcy śnił mi sie tunel a na końcu były trzy dzwi czerwone,zielone i czarne w czerwonych coś próbowało sie wydostać w zielonych słyszałam krzyk kobiety a w czarnych coś szeptało nie wiem czemu zawsze wybierałam czarne a gdy do nich wchodziłam coś sie na mnie rzuciło i budziłam sie cała zdyszana i okropnie drżałam tak jakby to sie zdarzyło nie wiem co robić prosze o szybką odpowiedź!!!
~gość
- 20:12 17-05-2009
moje sny o nieboszczykach zaczely sie po smierci mojej babci sni mi sie dosyc czesto zawsze albo mnie wola albo krzyczy na mnie pozatem zmarla w moje urodziny
~didelka
- 07:52 19-05-2009
hej mam pytanie czy moglibyscie mi powiedziec co znaczy jesli komus sni sie smierc bliskiej osoby np. dziewczyny albo chlopaka??
~Monia
- 13:55 19-05-2009
Dzis w nocy śniło mi się że przeze mnie zginą mój wójek i moja mama...
Długo nie mogłam usnąć...
w szkole cały czas o tym myślałam...
A nie wiem co to znaczy...
bardzo chciała bym się dowiedzieć.
Może mi ktoś powiedzieć co to znaczy??
~twój kolega
- 23:05 24-05-2009
mi się śnił mój pogrzeb a następnie śniło mi się że się obudziłem w grobie i nie mogłem się wydostać :(
~b.m
- 12:47 28-05-2009
śniło mi się że mojemu chłopakowi coś się stało złego... i umarł... co to może oznaczać...??
~gość
- 21:13 29-05-2009
do b.m
bedzie dlugo zyl/umarly jakies klopoty/
ciekawe
- 22:28 31-05-2009
Jak to jest z tymi snami, przecież to, że nam się coś śni musi mieć gdzieś początek. Może nasza podświadomość odbiera sygnały np. czyjeś zachowanie mówi naszej podświadomości, że coś się może zdarzyć np. śmierć bliskiej osoby a potem to się stanie i mamy wyrzuty, że nie zareagowaliśmy. W nocy kiedy mój kolega popełnił samobójstwo śnił mi się...nie wiem jak to jest możliwe, teraz wiem, że tego nie zmienię ale zastanawia mnie jak to jest możliwe, że sny są tak bardzo powiązane z rzeczywistością. Czy moje życie może być lepsze jak zacznę rozumieć moje sny?
I jeszcze jedna kwestia. Sennik, wróżka, czy jungista...
Mam pytanie odnośnie tego czy wierzycie w senniki i jak interpretujecie swoje sny. Bo wszyscy wiemy, że nie można ich czytać dokładnie. Każdy człowiek jest inny i chyba nie ma 2 identycznych snów od różnych osób to jak można interpretować sen z sennika. Z drugiej strony znalazłam jungistę dr. Kuźmickiego, który analizuje sny. Jest psychologiem a nie wróżbitą to bym mu chyba poleciła przeanalizowanie snu, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Co wy o tym myślicie?
~n.n
- 17:01 01-06-2009
a jak sni mi sie zmarla babcia zywa...
~ala
- 21:19 01-06-2009
co to znaczy jak sie sni osoba ktora juz nie zyje,ale w snie widze ja jako zywa?
~gość
- 21:38 01-06-2009
przestrzega cie przed czyms niemilym
~asiuuuunia
- 15:25 04-06-2009
ja miałam dużo proroczych snów.
nie rozumiem tylko jednego zwykłego snu:
1.w tym śnie siedzę z obcymi dziewczynami w kółku,po środku narysowany jest pentagram i wokoło paliło się dużo świec w ciemnym pokoju.ja z tymi dziewczynami medytowałyśmy i przywoływałyśmy dusze zmarłych,nagle słyszymy jakiś głos,okna się otwierają,pada deszcz,są błyskawice i nagle znajduję się na cmentarzu przy grobie wujka który zmarł niedługo po moich narodzinach a potem się budzę.
2.Nawiedza mnie mój zmarły przybrany dziadek i mówi"zawsze będę z tobą", ale nie mogę w to uwierzyć ponieważ był Niemcem i nie umiał mówić po Polsku.
prosze o szybką odpowiedź co oznaczają moje sny
;((
~isiaczek72
- 22:02 09-06-2009
rzadko miewam sny,ale dziś mój sen trochę mię przeraził.Sniła mi się trumna z moją ciocią,trumnę tą włożono do dużej skrzyni,a w ogrodzie córka tej cioci razem z przyjaciółmi siedziała na kocach i śpiewali piosenki dla zmarłej,ja byłam z boku.Co to może oznaczać?
~fiil
- 22:27 15-06-2009
jeszcze pozyjesz troche
~Ona,
- 19:34 16-06-2009
Moj Dzadziuś leżał w szpitalu przez ostatni tydzień, wydawało nam sie że jest co raz to lepiej. Z niedzieli na poniedziałek przyśniło mi się że jakaś Pani która była ubrana cała na bialo, miała siwo białe włosy mówiła coś do mnie i do mojej siostry. Nie zrozumialam jej... i wyszła przez okno i zaczeła przechodzić przez balkony. i sie obudziłam koło 8 ii poszłam spać dalej, i wtedy śnilo mi sie że mój kochany Dziadziuś zamknął oczka i że umarł. gdy wstalam koło 10 opowiedziałam to wszystko mamie, i pojechałyśmy do szpitala, a tu łóżko puste.. umarł, bardzo spokojnie, zamknął oczy wziął głęboki oddech i Bóg Go do siebie wezwał. Mysle że ta Pani którą widziałam w śnie to była moja Babcia której nigdy nie poznałam, gdyż umarła przed moimi narodzinami. Wiem że jest Mu tam dobrze! CHoć tak bardzo za Nim tęsknię.. i wierze że kiedyś się spotkamy, Tam....
/>
każdy sen coś oznacza, coś Ktoś nam chce przekazać.. />
pozdrawiam. ;)
~slow
- 23:11 20-06-2009
osoby niezywe ktore sie wam snia sa ta moim zdaniem dusze tych oto osob i w jakis sposob chca wam przekazac zebyscie sie za nich modlili...to im skruci cierpienia czysciowe. mi takze sie snia sny...ktore po interpretacji sie sprawdzaja...przeraza mnie to ale z jednej strony jak sobie o tym mysle to sklania mnie to do by7cia lepszym czlowiekiem. jesli mi sie sni smierc bliskiej osoby to staram sie byc z ta osoba blizej...spedzac wiecej czsu z nia. okolo 2 miesiace temu snilo mi sie ze przyjechalem do domu babci gdzie mieszkala babcia dziadek i wujek ale tem dom nie byl juz zamieszkaly przez nich. wujek zmarl miesiac temu. niestety za puzno to zinterpretowalem i nawert nie zdazylem zobaczyc wujka.
~zuberhh
- 12:41 07-07-2009
siemka snilo mi sie dzis ze moja dziewczyna umarla... ze miala jakiegos krwiaka mozgu czy cos i umarla a ja za nia rozpaczalem... co to moze oznaczac ??
~ona
- 01:09 08-07-2009
Mi się śniło, że modlilam się pod ulicznym krzyżęm nagle prosto na mnie szła cała grupa rockemnów charakterystycznie ubranych... i ksiadz który mnie uczył..zaczęłam uciekać a ksiądz mnie gonił w tym czasie sen sie urwal......
drugi mój dziwny sen to taki ze kolega zaprosił mnie na swój pogrzeb i normalnie tam byłam choocby w realu wszystko sie działo...teraz boję sie zamknac oczy
~Dit
- 18:09 13-07-2009
Co znaczy sen, w którym moja mama ginie przez atak dzikiego zwierzęcia?
~..
- 17:46 23-07-2009
mialem dziwny sen ; p
nie pamietam dokladnie... ale powiem ci tyle ile pamietam i jak to odczuwalem
snilo mi sie ze umarlem i chodzilem po chabrach jako duch nikt mnie nie zauwazal.. z nikim nie gadalem... pozniej ze mnie wszyscy odrzucają ... takie realne zeczy mi sie snily.. ale bardzo złe...
tak jakby sen mi pokazal ze nie pozostalo mi wiele czasu...
a to jest smutne ze sny mi sie sprawdzają...
tak jakbym widzial swoja smierć..
i pozniej przed czyms uciekalem...
co to moze znaczyć?
~Mateusz
- 17:47 23-07-2009
mialem dziwny sen ; p
nie pamietam dokladnie... ale powiem ci tyle ile pamietam i jak to odczuwalem
snilo mi sie ze umarlem i chodzilem po chabrach jako duch nikt mnie nie zauwazal.. z nikim nie gadalem... pozniej ze mnie wszyscy odrzucają ... takie realne zeczy mi sie snily.. ale bardzo złe...
tak jakby sen mi pokazal ze nie pozostalo mi wiele czasu...
a to jest smutne ze sny mi sie sprawdzają...
tak jakbym widzial swoja smierć..
i pozniej przed czyms uciekalem...
Co to moze znaczyć?
~Magda
- 18:32 25-07-2009
Mam taki problem, że od bardzo dawno śni mi się śmierć. Albo moja albo jakiegoś chłopaka(mojego przyjaciela-przynajmniej tak mi się wydaje).Dzisiejszej nocy śniło mi się że moja śmierć. A dokładnie ze w niewyjaśnionych okolicznościach miałam pocięte nadgarstki i wnętrza obu rąk. Wszystko wyglądało tak jakbym sama je podcięła ale tego nie zrobiłam. Ale było bardzo duzo krwi i na koncu umarlam. w tym samym snie pył pogrzeb jakies chłopaka:(. Nie wiem co z tymi snami robic:(
~Magda
- 18:34 25-07-2009
dodano: 18:32 25-07-2009 przez: ~Magda (95.178.27.*)
Mam taki problem, że od bardzo dawno śni mi się śmierć. Albo moja albo jakiegoś chłopaka(mojego przyjaciela-przynajmniej tak mi się wydaje).Dzisiejszej nocy śniło mi się że moja śmierć. A dokładnie ze w niewyjaśnionych okolicznościach miałam pocięte nadgarstki i wnętrza obu rąk. Wszystko wyglądało tak jakbym sama je podcięła ale tego nie zrobiłam. Ale było bardzo duzo krwi i na koncu umarlam. w tym samym snie pył pogrzeb jakies chłopaka:(. Nie wiem co z tymi snami robic:(
10469924 prosze o jakies odpowiedzi na ten numer gg
~sylv
- 22:22 26-07-2009
A co oznacza, jak komus sie sni, ze planuje wlasne samobojstwo, widzi przygotowania ze wszystkimi detalami?
Asiulek37
- 12:25 01-08-2009
Nigdy chyba przedtem nie miałam takiego snu. Wstałam, opowiedziałam mężowi i popłakałam się.. Otóż najpierw śniło mi się, że rodzina zapowiedziała mi, że mój tata żyje (umarł 15 lat temu), nie uwierzyłam a mój wujek na to, że możliwe i żebym uwierzyła i żebym poszła do pokoju. Najpierw patrzyłam na tatę, on na mnie..jakoś chyba oboje nie mogliśmy w to uwierzyć ale później było super..jak za dawnych lat. Następnie śniło mi się, że znów zginął, tym razem z mamą w wypadku samochodowym. A teraz nad ranem śniło mi się, że moje dziecko utonęło w jakiejś studni czy w czymś podobnym. Ma teraz jechać we wtorek na obóz - a to było takie realistyczne.. zadzwoniliśmy do jego trenera i powiedzieliśmy mu, że zamiast Bartka pojedzie naszych znajomych koleżanka bo stała się taka historia.. On też płakał.
Co to ma znaczyć? Bardzo proszę o kilka słów prawdy. Wszystko to mnie bardzo przeraża.
~Doria
- 17:30 02-08-2009
witam,, w naszej rodzinie w ciagu dwóch, trzech dni,,, śniły sie osoby kóre juz nie zyją.Co to oznacza?
~Angie
- 21:54 10-08-2009
dodano: 09:56 07-03-2009 przez: ~emo dosia kokosia (193.108.229.*)
"mi sie sni ze ide na grzyby i spotykam wszsystkich z rodziny w postaci duchuw i las sie przemienia w cmentarz i na wszystkich tablicach bylo moje imie . Co to znaczy??? Troche sie boje"
Odp. Myślę, że to może znaczyć, że będziesz żyła dlużej niż wszyscy z Twojej rodziny, co może też symbolizować tylko Twoje imię na wszystkich tablicach, jako że ty umrzesz ostatnia, i dlatego nie było imion osób z Twojej rodziny.
Co do grzybobrania nie mam żadnej koncepcji, ale postaram się pomyśleć nad tym.
~Angie
- 21:55 10-08-2009
"mi sie sni ze ide na grzyby i spotykam wszsystkich z rodziny w postaci duchuw i las sie przemienia w cmentarz i na wszystkich tablicach bylo moje imie . Co to znaczy??? Troche sie boje"
Odp. Myślę, że to może znaczyć, że będziesz żyła dlużej niż wszyscy z Twojej rodziny, co może też symbolizować tylko Twoje imię na wszystkich tablicach, jako że ty umrzesz ostatnia, i dlatego nie było imion osób z Twojej rodziny.
~Angie
- 21:55 10-08-2009
~kasia
- 23:25 11-08-2009
śniło mi się, że moja siostra gotowala coś u babci i w ręce trzymała duży krzyż. Później umarła, widzialam ją w trumnie oraz całą rodzinę wokół. We śnie okazało się że przedawkowała narkotyki. Co to moze oznaczac?
~ania21
- 09:07 21-08-2009
Sniło mi się że jakaś kobieta której twarzy nie widziałam a w śnie odbierałam ją jako wróżkę powiedziała mi że za dwa miesiące ktoś ode mnie z rodziny umrze kiedy spytałam się jej czy to będzie mama tata lub babcia powiedziała mi że nie może mi tego powiedzieć ale że po śmierci tej osoby będę bardzo cierpiała lecz po tym cierpieniu będę szczęśliwa jak nigdy dotąd zajdę w ciąże i wezmę ślub ten sen był taki wyrazisty boję się a 2 miesiące upłyną 10.10.2009 roku czy ktoś pomoże mi zinterpretować ten sen to wszystko działo się jakby było na jawie proszę o możliwie szybką interpretację tego snu
~kotka:)
- 16:15 27-08-2009
Mojej mamie sie śnił swój zięć jak zabił swoją żonę-co to oznacza bo nie da mi to spokoju
~Moniśś
- 16:23 02-09-2009
Krótko po śmierci mojego proboszcza śniło mi się, że byłam w kościele, a on siedział w konfesjonale. Miałam świadomość, że umarł, ale w śnie żył. Przed konfesjonałem były ustawione łąwki, na której siedzieli starsi panowie, których nie znałam (moja parafia jest mała i kojarzę osoby chodzące do kościoła-tych nie). Proboszcz do nich przemawiał, ale ja nie mogłam ich zrozumieć.. Dlugo się nad tym zastanawiałam.. Co to może oznaczać?
~mm.
- 16:39 02-09-2009
Ponad 2 misiące temu zmarła mi ciocia;( Bardzo to przeżyłam. Od tego czasu śniła mi się 2 razy.
1wychodziłam z kościoła z rodziną, z mszy za duszę mojej zmrłej cioci. pod kościołem ciocia podeszła do mnie i do mojej rodzimy. Miałam świadomość, ze nie żyje, lecz nie jestem pewna czy sniła się mi jako duch, czy żywy człowiek. Lae bardzo się bałam, nie wiem dlaczego. Potem poszliśmy wszyscy razem na cmentzarz, na grób mojej babci. Ciocia poszłą z nami, obudziałam się, gdy doszliśmy na cmentarz..
2. Śniło mi się, że mpojechałam do mojego wujka-męża zmarłej. Była większość mojej rodziny. Koło wujka, siedziała jakaś kobieta, w której poznałam ciocie.. Wszyscy mówili, że to całkiem inna kobieta. Pamiętam , że porównywałam tą kobietę do fotografii, na której była ciocia i nie miałam wątpliwości , że to ona.. Równiez miałam świadomość, że ona nie żyje..
Co te sny moga oznaczać?
Od czasu jej śmierci modlę się za nią codziennie..
Proszę o POMOC! wiele to dla mnie znaczy..
~gość
- 15:08 05-09-2009
Mnie też się śnił o tej samej godzinie ten chłopak,jak nigdy i potem dowiedziałam się ,że miał wypadek..nieżyje... co to znaczy? bo bardzo mnie to gnębi..
~mona
- 21:57 16-09-2009
Dzisiaj rano śniła mi się moja zmarła mama,leżała w trumnie odkrytej widziałam jej wystająca ręke.Chciałam się za nią pomodlić a ona się poruszyła i ożyła.We śnie wiedziałam,że ona nie żyje (już trzy lata), bałam się a nawet byłam przerażona.Po chwili mama wyszła z trumny i znalazła się ze mną w przedpokoju patrząc swoimi niebieskimi pięknymi oczami prosto w moje.To było przeżycie, widziałam dokładnie matczyną twarz.Bardzo ją kochałam była moim prawdziwym przyjacielem.Nie wiem co mógł oznaczać ten sen prosze o interpretacje.
~eliza
- 20:08 25-09-2009
bardzo czesto sni mi sie moj zmarly tata,najczesciej w tych snach milczy...a jesli cos mowi to tylko "ze on nie umarł tylko zyje"Chcialabym wiedziec co te sny moga oznaczac?
~Rafał
- 04:00 30-09-2009
śnił mi się mamy grób z Jej nazwiskiem za żywota!!o co tu Ku... chodzi?:(
~misia
- 17:41 08-10-2009
bardzo prosze o pomoc jestem bezradna i bardzo się boje śniło mi się ostatnio jak moją żywą córke ktoś dusił wszystko było nie wyrażne do tego miałam dziwne uczucie jakby moja córka była czemuś winna potem to ja ją dusiłam .... w tym momencie sen się urwał al;e powraca już trzeciej nocy z rzędu... jestem przerażona bardzo prosze o pomoc...
~gość
- 23:28 10-10-2009
WITAM I TAK SAMO MYŚLĘ POZDRAWIAM
~aga
- 12:39 25-10-2009
najprawdopodobniej Twoja mama ma jakiś problem w którym tyklo Ty mozesz jej pomóc, bo wiesz w czym tkwi problem:-):-):-)
~aga
- 12:45 25-10-2009
raczej to znaczy , ze nadal jst przy tobie
~lillith69
- 16:19 26-10-2009
Od bardzo długiego okresu czasu co noc miewam koszmary. Widzę jedną zmarłą bliską mi osobę, nie nastawioną do mnie przyjaźnie. Widzę ludzi popełniających okrutne zbrodnie. Uciekam przed nimi, chowam się w najdziwniejszych miejscach lecz za każdym razem odnajdują mnie. Odczuwam ogromny strach, czuję ból. I wciąż budzę się o jednej godzinie w nocy, nie zależnie od tego o której się położę. Kiedy przychodzi wieczór jestem przerażona faktem,że muszę położyć się spać i koszmar znów przyjdzie.
~m.m.g.r.m.r
- 09:51 31-10-2009
Miłam dwa dziwne sny:
1.śnił mi się kilka miesięcy temu i był straszny!
śniło mi się, że idę do babci i dziadka do domu (razem z nimi mieszka mojea ciocia, siostra mojej mamy )i kiedy staje przed furtką prowadzącą do domu babci zobaczełam moją ciocię, która leży na tej furtce a w brzuch ma wbite takie ostże co wystaje z furtki a wszędzie do okła jest mnóstwo krwi
2.śnił mi się dzisiaj
śniło mi się, że jestem razem z rodzicami w hotelu i okazuje się, że w tym samym hotelu, dokładnie dwa pokoje dalej jest krematorium!
Proszę o szybką interpretację!
Boję się!
~smutassna
- 21:41 01-11-2009
Od jakiegoś czasu śni mi się że ktoś mnie dusi lub koło mojego łóżka stoi duch=((( ptosze o pomoc piszcie na e-mail monis_932@amorki.pl
~maly0531@o2.pl
- 21:58 10-11-2009
śnilły mi sie dwa ciała i mialy otwarte usta i pomieco widzialem ich twarze,i gdy sie obudzilem mialem wrazenie ze tez mialem otwarte usta jak te dwa ciala. co to moze znaczyc?????????
~Vanity
- 20:19 11-11-2009
JA się bardzo zdziwiłam bo dzisiaj śnił mi sie Michael Jackson .. Mianowicie. Pojawil sie z nikąd i powiedział że za chwilę umrze . Ja zaczęłam płakać , przytuliłam się do niego i prosiłam żeby nie odchodził i że zrobię wszystko żeby tylko nie umarł.. On tłumaczył mi ze wszystko będzie dobrze i również mnie przytulał ,a po jakimś czasie uwolnil się z mojego uścisku i odszedł , stanął na jakiejś polanie i stal tak chwilę aż w końcu upadł i umarł .. Ja wpadłam w histerię i zaczęłam bardzo płakać jeszcze jak zaczął odchodzić.. Czy to może coś znaczyć ? Osobiscie bardzo lubiłam Michaela i jak odszedł dosyć mocno to przeżyłam.. Czy jest możliwe iż teraz odwiedził mnie we śnie żeby powiedzieć mi że u niego wszystko w porządku ?
~Vanity
- 20:33 11-11-2009
AA i coś jeszcze w tym śnie z Michaelem to jeszcze zanim spotkałam go i się do niego przytliłam to byliśmy w jakimś wieżowcu i chowaliśmy się przed jakimś potworem a Michael co chwilkę się potykał ,a le mówił że nic mu nie jest.. I jeszcze przypomnialo mi się że wtedy jak mi mówił że umrze to powiedział coś że zjadł jakieś ciastko które ktoś mu dał i przez to umrze.. Czy to możliwe ze poniekąd przedstawił mi w tym snie swoje życie ? te jego potykanie się - To było to że nie potrafił dać sobie rady z życiem , potem ten potwór - że to zwyczajnie jego ojciec i ludzie czychający na jego kasę .. A to z ciastkiem - że ktoś go zabił ( najprawdopodobniej lekarz) . To że mowił że bedzie dobrze - Chciał przekazać że teraz jest wszystko u niego okej . To że płakałam - dużo osób teraz cierpi że go nie ma na swiecie.. Dobrze to interpretuje ? A moze macie jakieś inne pomysły .. prosze napiszcie ..
~......
- 12:27 15-11-2009
A mi się śnił pogrzeb nie wiem kogo i jak ludzie szli do Komunii to widziałm tam moich znajomych ze szkoły i w tym czasie moja ciocia wpadła do grobu ale po chwili wyszła. I dziewczyna z mojej szkoły czytała jakieś swoje przemyślenie ale ona była chora psychicznie i rzyciła krzyżem. Więc ja poszłam po nowy krzyż i chciałam przeczytać coś ale mój ojciec go zabrał i sie obudziłam?
~marcin
- 04:36 16-11-2009
sie śni mi sie śni mi
ok ja miałem okropny sen że budzę sie rano a tu w drzwiach mojego pokoju stoi moja mama i dziewczyna obie płaczą a za nimi stoją policjanci a mnie bada jakiś doktorek wstaje ale widzę że moje ciało dalej jest w tej samej pozycji co było i doktorek pobiera mi krew .
Słysze przerazliwy płacz i nagle sen się urywa .
co to może oznaczać >?
~anetka2125
- 19:17 16-11-2009
dzis w snie dowiedziałam sie od jakiegos niby adama przez telefon ze moj chłopak miał wypadek i on zmarł co to oznacza kto mi odpowie?
~Iwona
- 10:52 19-11-2009
Rzadko śni mi się coś, może to ból głowy spowodował ? ale sen był straszny! szary -jak stary film najpierw wesele jakby moje a nie moje,potem kościół szary stary lub w remoncie, szary ksiądz,a potem groby szare groby i szmata szara którą podarłam aby czyścić groby, grób i we wszystkim uczestniczyłam ja !co to oznacza?
~b
- 12:15 26-11-2009
może to oznaczać czyjoś chorobę w rodzinie nie koniecznie twoja
~jolina 273
- 12:46 15-12-2009
ostatnio sni mi sie moj brat raz jak bylam na jego pogrzebie nastepnej nocy mial wypadek na budowie i po kilku dniach myslac ze nie zyje znalazlam go co to oznacza?
~gość
- 16:10 16-12-2009
Śniło mi się że jestem w starym domu i do okoła klenkały zakrfawione szkielety i mi mówiły:Jesteś tutaj.uwolnij nas.
A potem gonili mnie jakieś mumie i Set.Potem Set powiedział:
zamorduje cię.
A potem się obudziłam.
~Pauluś
- 21:07 20-12-2009
oj dajcie spokój sny są różne ........ :P:P
~Ania111
- 13:39 23-12-2009
Mój najgorszy koszmar to : Stoję w swoim pokoju wieczorem, świeci się lampka. Patrzę na swój cień: a tu nie widzę swojego normalnego cienia tylko... wprawie szkielet. Zamiast szyi mam po prostu kość. Patrzę na swoje ręce: to straszne!!! Zaczęły mi się skracać, widać kości. Wybuchłam głośnym płaczem. Biegnę do siostry. Mówię przez płacz: Ja umieram!!! Przytuliła mnie i zaczęła mnie pocieszać. Też płakała. Tymczasem mama spokojnie się zachowywała, jak nigdy nic. To był okropny sen. Wiele razy gapiłam się na palce czy to nie jest prawda. Co to ma znaczyć???
~Kalista
- 09:11 30-12-2009
Też mi się śnił mój pogrzeb i nie mam pojęcia co to może oznaczać. Ja w nim uczestniczyłam jako duch.... Też chciałabym wiedzieć co to może oznaczać
~gość
- 23:24 11-01-2010
Witam miałem dziwny sen.. Proszę o pomoc
Zgubiłem ważne papiery, szukałem kilka dni, ale ich nie znalazłem. Po paru dniach mam sen, w którym mój zmarły tata wskazuje mi miejsce w którym one się znajdują (i faktycznie, gdy rano wstałem udałem się do tego miejsca znalazłem tam te papiery) w tym samym śnie oznajmia mi, że umrę za 5 lat. Co mam o tym myśleć ? Pomożcie !!!!!!!!!
~Nat
- 14:41 16-01-2010
Bardzo często mam takie sny .. O.o coś się dzieje w mojej głowie a następnego dnia lub jakiś cza później wszystko się powtarza często koszmary bo np.: śniło mi się dawno temu tsunami i następnego dnia w wiadomościach rozmawiali o tragicznej śmierci 12 latki podczas tej tragedii .. naprawdę nie chce tych snów bo myśle że któregoś dnia coś może zabić mnie .. .
~gość
- 20:13 19-01-2010
Witam,
Miałam kiedyś taki sen, że w domu rodzinnym było sporo ludzi jakaś impreza i nagle do mieszkania wpadł ktoś obcy i dźgnął nożem mojego brata wbił mu nóż w brzuch......gdy się obudziłam nie pamiętałam czy mój brat umarł czy nie, martwi mnie ten sen co on może oznaczać?
~gość
- 00:26 20-01-2010
oj zdarzyło mi się ....po tygodniu - jak dowiedziałam sie , że moja mama ma raka, przyśniła mi się w trumnie i w ogóle niesamowite szczegóły ....zdałam sbie z tego sprawę dopiero jak chowaliśmy mamę , nie potrafię tego opisać dokładniej ani sensownie wyjaśnić , ale jakim cudem przyśniła mi się moja mama w tej samej trumnie i w tych samych ciuchach dwa lata wcześniej , gdzie nikt z góry nie zakładał że mama umrze (choć jak tak czułam gdzieś tam)...a co śmieszniejsze tego kompletu mama nie miała te dwa lata wcześniej , zakupiłyśmy go przez przypadek bo promocja i na wystawie wyglądał ładnie, jakiś niecały rok przed śmiercią ...dziwne....ale chciałam się tym z Wami podzielić..pozdrawiam :)
~gość
- 08:51 20-01-2010
Co oznacza jak sia sni ze bede miala blizniaki
~gość
- 18:09 20-01-2010
a co oznacza jak śni się dziecko (w tym wypadku było to dziecko znajomych) i wypadło przez balkon w swoim mieszkaniu już dwa razy miałam ten sam sen a
~majka
- 17:22 23-01-2010
to może oznaczać wejście w nowy etap życia twojego kolegi,np,śmierć.jak jest z nim gorzej to może to oznaczać
~majka
- 17:24 23-01-2010
to na pewno był sen proroczy , też tak czasem mam ale nie w śnie tylko na jawie
~natkabb2
- 11:33 28-01-2010
śniła mi się mogiła mojej córeczki i była przykryta złotą płachtą a na tej płachcie ubranko od chrztu ten sen nie daje mi spokoju jak sobie o tym pomyśle nagle stają mi łzy w oczach widzę ten sen codziennie jak wstaje rano co to oznacza proszę o szybką odpowiedz
~Zakłopotanka
- 18:31 01-02-2010
Śniło mi sie ze jestem u babci z jej kilkoma kolezankami,Ja siedzialam na środku fotela i nagle wszedł do pokoju duch wujka, przyciągnął moją dłoń do siebie i sie obudziłam. Co to może oznaczać??? proszę o odpowiedź.
~.
- 09:12 04-02-2010
Wczoraj śniło mi się,że popełniam samobójstwo,a dziś że idę na wojnę.Co to oznacza?Proszę o jak najszybszą odpowiedź...:(
~martyna
- 10:58 07-02-2010
czesc. snil mi sie dziwny sen , a w nim ja i smierc ktora przytula mnie to siebie i mowi zebym uwazala na siebie i przytula mnie jakby do sercu i mowi sluchaj a ja slyszalam jakies dziwne glosy ;/ prosze o pomoc
~Justyna
- 12:11 11-02-2010
Mi sni sie najczesciej pogrzeb osoby ktora juz zmarla.
Kilkanascie razy snil mi sie pogrzeb mojego brata ktory od 3 lat nie żyje
~gość
- 01:55 24-02-2010
mam problemy chce sie zabic bez bolesnie jak najszypciej zadzwon domnie teraz prosze i poradz mi
~gość
- 01:57 24-02-2010
to ja ewelina zadzwon doomnie na ten numer prosze 518293608
~ewaszolc47
- 19:25 27-02-2010
mojej siostrze snila sie mama ze zmarla i lezala w trumnie do ktorej ona nie umiala sie dostac
~Kasia i Mariolcia:)
- 12:48 05-03-2010
co to oznacza jak śię śni pogrzeb koleżanki?
~enriqe
- 15:09 09-03-2010
co to znaczy że umarli odżyli
~lili
- 11:24 10-03-2010
moje sny czasem napawają mnie grozą cały czas tylko czyjaś lub moja śmierć albo przed kimś uciekam tylko mrok abo ciemność albo upiorne miejsca nawet sny piękne na początku kończą się żle
~MAgda
- 10:27 13-03-2010
Nie zgadzam się z tym, że sny o śmierci się nie sprawdzając.
Kilka miesięcy temu wyśniła mi się śmierć mojego brata.
I nieszczęście chciało by się ono sprawdziło. Dziś jest 3 miesiąc od jego wypadku w którym zginał.
Wypadek był bardzo dziwny gdyż na prostej drodze mężczyzna który chciał wyminąć TIRa dużym dostawczym samochodem w jechał w prost w niego :( Brat zginął na miejscu.
Smy tego rodzaju jednak się sprawdzają.
Wielokrotnie mój brat także miał tego typu sny, które okazały się prorocze.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że wszyscy wiedzieli o tym co mi się śniło. Ja sama byłam przerażona i nie omieszkałam poinformować o tym mojemu bratu. Myślałam, że to cośpomoże. Niestety nie pomogło :(.
~Nieznajoma18
- 18:31 17-03-2010
Chciałabym zapytac was co moze oznaczac sen,że jestem w jakims tak jakby niebem ale to jest tak jakby tez sąd,tam bylo chyba jeszce kilka obcych ludzi i mi jakis glos z gory powiedzial ze umre jak bede miala 54 albo 48 lat? co o Tym myslicie bez głupich zartow. Bardzo prosze o interpretacje tego snu.POzdrawiam
~gość
- 18:41 17-03-2010
Tu jest napisana prawda, karzdej nocy mam przeróżne sny, o czasach z 14 wieku, czasem o wojnach o np. że ukrywam sie w obozie jakimś w strachu że zrobiom mi krzywde, bardzo często śnie o cmętarzu i tak jak jesttutaj napisane (tęsknota za osobami które zmarły), o koleżance która zgineła, i badzo często śnią mi się zwłoki nieznajomych ludzi ale nie są to straszne sny są normalne, nie boje się ich.
~Śmierć...
- 08:31 21-03-2010
http://demotywatory.pl/1265846/Klamsto-w-dobrej-wierze
Czy ten demot jest słuszny,prawdziwy? Ja osobiście dałam mocny ale nie wszyscy są tego samego zdania. Co wy sądzicie?
~Julita
- 22:31 27-03-2010
od jakiegoś czasu mam sny w których umieram ja ginąc pod tramwajem jak mam przezto rozumieć mój sen mam się czegoś obawiać ???
~Seba,
- 08:48 28-03-2010
też miałem taki sen co to znaczy ?,śni mi się to co 2 miesiące!
~Seba,
- 08:52 28-03-2010
przykro mi z powodu twojego brata!!
mi śniło się tak z dziadkiem,który umarł 4 lata temu
~melod
- 10:57 31-03-2010
a co oznacza śmierć własnego dziecka
~gość
- 11:02 31-03-2010
przykro mi ze masz takie sny co znaczy cos zlego
~paula
- 11:20 01-04-2010
Chciałabym sie dowiedzieć co oznacza sen, że idę z moją żyjącą babcią drogą i nagle każe mi się osunąć i macha do mnie. Skądś wiem, że za cxhwilę umrze i bardzo płaczę, a później słyszę cały czas głosy ludzi " twoja babcia umarła" ale ich nie widzę. Co to może znaczyć? Jestem przerażona. A moja babcia żyje.
~michas
- 16:02 05-04-2010
co to za sen jak sni sie zmarła bliska osoba i sie z nia rozmawia i nie widac jej twarzy tylko posture
~gość
- 23:06 07-04-2010
masz racje
uldaw
- 15:10 08-04-2010
Co znaczy sen o śmierci dziecka (nie mojego)lecz ze mną zaprzyjaźnionego jego pogrzeb i moją rozpacz?
~joanna
- 17:25 09-04-2010
mi sie czesto oststnio sniąsny o śmierci oststni taki sen był o mojej siostrze co chciała mnie zabic był tak realistyczny ze obudziłam sie mokra,
~pozdrawiam wszystkich
- 13:50 10-04-2010
Dziś w nocy śnił mi się przerażający sen. Śniło mi się tragiczna śmierć 40 motocyklistów. Na całym rynku miasta leżały motory, ich części i motocykliści. Nie miały głów. Głowy były zmiazdzone przeciete na pół. Jeszcze teraz przed oczami mam ten straszny scenariusz. Ich głowy były oddzielone od ciała. Nikt nie przeżył. Obudziłam się przerażona a moje serce myślałam że mi wyskoczy. To było straszne. A dziś rano zdarzył się tragiczny wypadek samolotu prezedenckiego. Czy to ma jakis związek ze śmiercią tych ludzi w samolocie? To straszne. Jeszcze mi się ręce trzęsą.
~k
- 20:39 10-04-2010
jakiś czas temu śnił mi się samolot a dziś mi się śniła bolesna i spokojna śmierć a po obudzeniu usłyszałam o śmierci Lecha Kaczyńskiego czy to ma znaczenie mam nadzieję że nie. proszę o jakiś komentarz
~kostos
- 15:27 11-04-2010
Dzisiaj śniło mi się że byłam najpierw u psychologa szkolnego, a póżniej jak wracałam do domu to śledziła mnie koleżanka z klasy. Kiedy dojechałyśmy pod mój dom ona stanęła przedemną i powiedziała że dostała za zadanie zabić mnie i wymierzyła do mnie z pistoletu. Jednak nie strzeliła. Chwile na mnie popatrzyła i zabiła jakiegoś przechodnia, który sie napatoczył i poszła.
Co to może oznaczać??
~gość
- 19:50 19-04-2010
mi się też tak sniło i nie wiem co mam myśleć
~ania
- 22:11 19-04-2010
to dziwny sen
~gość
- 19:09 22-04-2010
A co znaczy że widze przyjaciół w różnych miejscach świata i podczas wielkiej tragedii oni giną a ja nie
~Ania
- 13:16 26-04-2010
a co oznacza w snie smierc przyjaciółki..?? :(:(:(
~Aniniusiak
- 13:19 26-04-2010
jesli chodzi o ta smierc prezydenta to przypadek... ktos podobno [przewidział ze z ginie ktos z blizniaków nie było mowy o lechu i ze po tym wypadku wojna jakos z to nie wierze...
~Malwina
- 19:41 30-04-2010
mialam sen o samobójstwie mojej mamy,a potem w tym samym snie mojej siostry.co on oznacza??
~tosia17
- 08:53 03-05-2010
chce wiedziec co znaczy jak sie mi sni pogrzeb mojego taty
~edek i martek
- 18:03 08-05-2010
Mysle ze w ten dzien umrzesz bo jestes dziwacznnyyy poprostu pogodz sie z tym kolo polo zegnaj to jest moje ostateczne slowo muhaaa mihaa ha ha
~edek i martek
- 18:07 08-05-2010
kolo polo coś ci powiem ale słuchaj uważnie to że umrzesz przez sen to jest zarabiste slowo ja to kocham teraz pisze to moj soboftur jan popielinskji heh
~iza
- 23:40 13-05-2010
pewnego razu śniły mi się zęby.. i wielu członkom mojej rodziny.... mówi się że zęby śnią sie na smierć i tak też było tym razem... umarło dziecko mojej cioci.... na smierć łóżeczkową... czy to prawda że zęby wyrwane borowane we śnie śnią sie na czyjąś śmierć??
~Ewa
- 06:01 21-05-2010
radzę zamiast isc popełnic samobojstwo najpierw pójdz po słownik ortograficzny:D
~Edek end Martek
- 16:14 21-05-2010
No to znaczy Joł joł ... jestem poł dolara Edekk i pozastawiam sie ze nim bede mam spoko odpowiedz dla cb . Yoł. Nom to znaczy ze jak pojciesz sama na dwor spotka cb duch zabierze cb a pozniej ... w ciemną noc zostawi cb samą nad rzeką nom ja juz to przezylam xd ;(
~mania
- 08:46 25-05-2010
Mnie się śniło, że ojciec i matka chcieli mnie zamknąć żywcem w trumnie, a potem ojcec trzymając ostatni gwóźdź zaczął się dziwnie śmiać i mówić, że to ostatnie co zrobię tzn że umrę. Co to może oznaczać?
~doris222
- 11:27 07-06-2010
snilo mi sie male dziecko w trumnie mial byc pogrzeb tego dziecka ale slyszalam jak to dziecko placze co oznacza taki sen/
~ktoś
- 15:11 29-06-2010
zabiją cię chowaj się w changarze aaaaaaaaaaaaaaa
~Dżulu
- 10:49 03-07-2010
Kiedyś kolega zapytał mnie czy powtarza mi się jakiś sen kilka razy. Odpowiedziałem, że nie. Opowiedział mi o swoim śnie, który mu się często powtarzał. W tym śnie uciekał konno przed goniącym go stadem wilków, gdy konno wbiegał w las natychmiast się budził. Nasze drogi się rozeszły. Później dowiedziałem się, że nie żyję. Gdy opowiedziano mi, że wpadł w cholerne długi i wierzyciele ścigali go na każdym kroku i, że jadąc na motorze nie opanował zakrętu wjechał w las i się zabił. Od razu sobie przypomniałem sen, który mi opowiadał, aż mi dreszcze przechodzą.
~BECIA
- 16:24 05-07-2010
MI SIĘ ŚNIŁO ŻE MÓJ SYN SPADŁ W PRZEPAŚĆ OBUDZIŁAM SIĘ PRZERAŻONA A POTEM USNEŁAM I DOŚNIŁAM ŻE GO ODNALAZŁAM I GO URATOWAŁAM
~gosć
- 11:25 21-07-2010
Mi się śni że jest pożar i umiera cala moja rodzina
~anka
- 16:33 25-07-2010
sen o śmierci nie oznacza wcale niczego złego -> http://www.sennik.in/s/smierc.html
~Janis
- 09:46 02-08-2010
mi sie sniło,że Rudy odwalił kite,a gnojek wciąż żyje!
~Marcin Marciniak
- 15:28 10-08-2010
Moj największy sen o śmierci był bardzo dziwny mianowicie była to[url=http://vsevidno.com/fallusify.html] najgłupsza śmierć
[/url] jaką mogłem przewidziec:(
~Malutka
- 08:59 11-08-2010
no tak.. czesto sni mi sie smierc , duchy itp. dzisiaj snilo mi sie ze odtwarzalam wypadek samolotowy.. widzialam rozmawiajacych ludzi w srodku a za chwile patrzac z ziemi widzialam jak samolot sie rozbija.. nikt nie przezyl.. od miejsca wypadku w moja strone szly duchy moich znajomych którzy zgineli, zegnali sie ze mna i wsiadaly do autobusu stojacego obok mnie .. jak o tym mysle to chce mi sie plakac.. nie wiem co by to moglo oznaczac..;(((
~herm
- 09:27 11-08-2010
śniło mi się, że byłam świadkiem jak ktoś się powiesił, z początku patrzyłam tylko na jego śmierć potem okazało się że obok niego powiesiła się druga osoba. To było straszne ja leżałam a te dwie postacie ,,dyndały" na sznurach nade mną, co to może oznaczać, proszę o odpowiedz!
~JADZIA
- 12:03 15-08-2010
sny o śmierci są takze czesto związane z depresją przeżywaną w realu,nic przyjemnego,mnie się zdarzaja od prawie 15 lat i po obudzeniu ,czuję sie fatalnie;/ale fakt,ze byc moze sąwyrazem tęsknoty za bliskimi ,którzy odeszli:(
~Edit
- 16:54 21-08-2010
Powszechna jest opinia, ze sny o śmierci, a najczęściej [ur|=http://polibkama.com/]wypadki śmiertelne są zapowiedzią szczęścia i długowieczności.
~Martyna
- 17:41 21-08-2010
ostatnio często mam koszmary. Śniło mi się raz że jak wracałam z koleżanką z kościoła do domu miałam na kolanach taką dużą popękaną lalkę jakby marionetkę mimo tego ze w kościele byłam z moim 4 letnim bratem. Nagle się rozglądam a jej niema a ta lalka ucieka w przeciwnym kierunku i biegnie jak człowiek.
lub ktoś wprowadza mnie go ogromnego czarnego pomieszczenia a to pomieszczenie jest wypełnione szkieletami ludzi a tuż przede mną leży cała rodzina od strony mamy a moja mama jak się nie mylę nie ma głowy i osoba mi towarzysząca dokłada jej to głowę i nagle znajdujemy się w kościele. Albo ostatnio śniło mi się że jest woja i rozstrzeliwują ludzi i przychodzi kolej na moją koleżanką i na mnie. siadami na ławce oni idą od tyłu i przykładają nam pistolet do głowy. Ten sen był bardzo realistyczny. A potem klęknęłam przed nimi na kolana błagając by mnie nie zabili , dali nam wolność. Teraz boję się iść spać
basiek_online
- 09:33 26-08-2010
Zastanawialiście się kiedykolwiek, kiedy przyjdzie na nas czas? W sumie to intrygujące i przerażające wiedzieć, kiedy [url=http://poznajdate.com]śmierć[/url] po nas przyjdzie. Nie zazdroszczę jasnowidzom, a co Wy o tym sądzicie?
osiasamosia
- 15:07 29-08-2010
Nad [url=http://poznajdate.com]śmiercią nie ma się co zastanawiać, może przyjść zawsze. Mało jest tych mniej i więcej zaskakujących na co dzień przypadków, kiedy śmierć zagląda w oczy? Nie myślmy o śmierci, cieszmy się życiem!
~15pysia15
- 12:43 30-08-2010
Hmm sny o śmierci są straszne, najgorsze jest to, że moje są strasznie realistyczne tak jakbym to się działo naprawdę. Niestety często śni mi się [url=http://vsevidno.com] śmierć [/url] kogoś bliskie. Budzę się wtedy strasznie zdenerwowana. Jednak [url=http://vsevidno.com] śmierć [/url] powinna być dla nas naturalnym temat bo każdego kiedyś spotka.
~toojoojoo
- 21:10 06-09-2010
Dziś miałem dziwny sen, śniło mi się, że mieliśmy z kumplami postrzelać do siebie (ASG), ale zapomniałem broni, więc wróciłem po nią do domu, ale kiedy przyszedłem z powrotem do kumpli to oni zamienili się w zombi i zaczeli mnie gonić. Musiałem ich zastrzelić tymi plastykowymi kulkami, a to jest oczywiście nie możliwe i w końcu mnie dopadli. Najgorsze w tym śnie było to jak moja [url=http://poznajdate.com]śmierć[/url] była bardzo realistyczna (niemal uwierzyłem że umieram)
~Paul.
- 14:49 20-09-2010
Hej . Mam pytanie ... Od dawna śni mi się , że jakaś dziewczyna zabiła dziewczynę której na imię ma na "A" i nazwisko też na "A" . i po jakimś czasie ja z tą zabójczynią leżę w łóżku i jestem do niej tyłem odwrócona i patrzę się na ścianę a tam wisi , że zabiła już tą dziewczynę ... a po jakiejś chwili czuję strach i jestem uduszona przez nią poduszką .
~Dr House
- 23:54 21-09-2010
[quote=~Paul.] Hej . Mam pytanie ... Od dawna śni mi się , że jakaś dziewczyna zabiła dziewczynę której na imię ma na "A" i nazwisko też na "A" . i po jakimś czasie ja z tą zabójczynią leżę w łóżku i jestem do niej tyłem odwrócona i patrzę się na ścianę a tam wisi , że zabiła już tą dziewczynę ... a po jakiejś chwili czuję strach i jestem uduszona przez nią poduszką . [/quote]
moja koleżanka miała podobny sen tylko ona leżała w łóżku z pastuszkiem i kolega tego pastuszka, znaczy ten drugi pastuszek zadzwonił do innego pastuszka bo miał rozmowy bez liku i wtedy obudziła się zlana potem
~gość
- 11:24 12-10-2010
zmarły kolega woził mnie furmanką po górach i dolinach, koń przeskakiwał prze rowy i doły.
~gość
- 22:12 25-10-2010
Jakis czas temu snilo mi sie cos bardzo dziwnego: Pisalam z moim bliskim przyjacielem (mieszkamy w roznych miastach) i poprosilam go, aby przyjechal... on od razu przybyl, mielismy ze soba bliski kontakt i po jakims czasie wyladowalam na porodowce... poronilam... znowu do niego napisalam i on przyjechal i znowu mielismy bliski kontakt, znowu wyladowalam na porodowce i urodzilam bliznieta (chlopca i dziewczynke). Kiedy one byly juz wieksze udalam sie z nimi na jakis koncert. Moj "synek" podczas przerwy wyszedl z budynku, gdzie sie odbywal koncert na parking, gdzie staly ciezarowki. Wsiadl do jednej i zaczal prowadzic mimo moich glosnych protestow... zginal w wypadku samochodowym (wjechala w niego inna ciezarowka). Zostala mi tylko moja "coreczka". Potem sie gwaltownie obudzilam... Co to moze znaczyc? Prosze o pomoc...
~gość
- 10:32 24-11-2010
wiele osób myśli o śmierci i jest to dla nich nieodgadniona przyszłość która czeka nas wszystkich
~gość
- 12:02 24-11-2010
[quote=~gość] wiele osób myśli o [url=http://vsevidno.com]śmierci[/url] i jest to dla nich nieodgadniona przyszłość która czeka nas wszystkich [/quote]
~Paweł
- 01:04 26-01-2011
śniło mi się że szedłem na placu Floriana i nagle zaczeły mi wypadać zęby które były całe czarne nagle się przewróciłem i czułem się tak jakbym leciał nagle wszystko się zrobiło białe i zobaczyłem kobiete w białej sukni podchodziła do mnie coraz bliżej krzyknęła "nie obroniłeś mnie" i zmieniła się w diabła i wtedy się obudziłem-co to może znaczyć?
~PAULA
- 17:01 08-02-2011
13grudnia zmarl mój tata. od tego czasu sni mi sie prawie co noc. w wiekszosci to koszmary. w jednym z nich chcial zabic mnie,moja mame i siostre, w nastepnym np okazalo sie ze pochowalysmy go a on zyl i jego smierc byla klamstwem,dzis np snil mi sie ze przyszedl do mnie(jego dusza)i powiedzial ze bardzo mnie kocha po czym obudzilam sie,poczulam straszny chłód ale zasnelam ponownie i przysnil sie znow i powiedzial ze niedlugo sie spotkamy..ja w tym snie sie ucieszylam i wyszlam z domu i ciagle mdlalam i lapaly mnie napady niewiem czego nawet nie wiem jak to nazwac...kilka razy mdlalam i widzialam tunel z ogromnie jasnym swiatlem ale nie moglam sie ruszyc a jak sie ocknelam to za chwile znow zemdlalam ale kontaktowalam,po czym wybieglam z lozka a na podlodze zaczelam sie krecic sama na dywanie w pozycji lezacej jak by to ktos mna krecil po czym zaczelam krzyczec a moja tesciowa sie zerwala z lozka i sie przestraszyla i oblala mnie swiecona woda a ta woda na moim ciele strasznie mnie piekla i okazalo sie ze takie napady sa wynikiem opetania przez diabla. co to moze znaczyc? niektorych snow nie moge zrozumiec a sa bardzo urozmaicone i w wiekszosci sie sprawdzaja;snilo mi sie 8 listopada w nocy o 2,15 ze zmarla mama mojej przyjaciolki i tak sie stalo,zmarla tej nocy i o tej godzinie...snilo mi sie moje serce cale zakrwawione i poszlam odebrac wyniki wczoraj i okazalo sie ze wyniki wyszly zle i mam chore serce...wiele takich snow mialam i bojee sie kazdej nocy bo zastanawiam sie i obawiam co tym razem mi sie przysni...pomozcie:(((
~Śmierć
- 23:19 25-03-2011
szybko zginiesz cioto !!!
kalemeon75
- 22:38 03-06-2011
Chcesz poznać prawdę o śmierci . Chcesz wiedzieć сo jest po śmierci? kliknij.Śmierć czeka. Zegar śmierci tyka.
~Michalina
- 13:26 05-06-2011
Sniło Wam sie kiedyś to,[url=http://vsevidno.com/motili.html]сo jest po śmierci[/url] ?
~helena
- 11:57 08-06-2011
hej, ja też mam często sny o śmierci i o tym сo jest po śmierci
~Gość
- 12:08 13-06-2011
poznaj swoja przyszlość , sprawdź kiedy umrzesz , kara śmierci http://poznajdate.com/gadasa.html
~jw
- 12:27 13-06-2011
Ostatnio na necie jest znalazlem strone http://vsevidno.com/vivusa.html w ktorej mozna sprawdzic date smierci. Nie wiem czy powinienem wogole na nia wchodzic a tym bardziej sprawdzac date. Czy nie spowoduje to jakis podtekstow psychicznych. Jeszcze nie zrobilem tego i nie wiem czy powinienem. Doradzcie co robic?.
~gość
- 15:55 16-06-2011
Boisz się śmierci? Może jeszcze nie musisz? Sprawdź swoja datę śmierci już dziś na http://vsevidno.com/vivusa.html
~Pancia
- 18:07 16-06-2011
Każdego człowieka interesuję data śmierci. Na pewno wszyscy ludzie chcieliby wiedzieć kiedy umrą, ile pozostało im jeszcze pięknych dni. Teraz to możliwe ! Wejdź nahttp://vsevidno.com/vivusa.html Poleć znajomym
i sprawdź swoją datę śmierci. Nic nie tracisz a możesz jedynie zyskać świadomość długości dalszego życia.
~madzia1983
- 16:37 19-06-2011
Gdy nurtują Cię odpowiedzi na dręczące Cię pytania na temat śmierci, życia po życiu, i wiele innych pytań wejdź na strone http://poznajdate.com/ikosaq.html i dowiedz się więcej czytając w zakładkach opisy o śmierci, cytaty o śmierci, i wiele innych. Naprawde WARTO!
~madzia1983
- 16:38 19-06-2011
Gdy nurtują Cię odpowiedzi na dręczące Cię pytania na temat śmierci, życia po życiu, i wiele innych pytań wejdź na strone http://poznajdate.com/ikosaq.html i dowiedz się więcej czytając w zakładkach opisy o śmierci, cytaty o śmierci, i wiele innych. Naprawde WARTO!
~marteczka
- 15:01 26-06-2011
Wróżka przepowiedziała mi datę mojej śmierci! Nie wierzyłam, poszłam do kolejnej wróżki, niestety przepowiednia się potwierdziła! Nadal łudziłam się, że to przypadek, koleżanka poleciła mi rozwiązać test na http://poznajdate.com, ale data śmierci potwierdziła się trzeci raz! Nie wiem co dalej powinnam z tym zrobić? Czy to może być prawda??
~dusia84
- 19:43 30-06-2011
Przerażenie i strach a w oczach łzy, kiedy umrę? http://smierc.org
~zuzia-moje
- 16:53 01-07-2011
"I przyjdzie śmierć na skrzydłach pieśni
w niej owoc zbrodni już dojrzewa
i wreszcie koniec twój się ziści
i wreszcie harfa ma zaśpiewa"
W internecie jest wiele stron dzięki którym możemy poznać swoją "datę śmierci " jednak ta strona mowi prawde http://smierc.org SRAWDZ A się PRZEKONASZ....
~przerażona
- 11:56 02-07-2011
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci.
Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia
na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! :((
Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?
~gość
- 13:44 02-07-2011
Wczoraj idą przez park zatrzymały mnie dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Nie wiedziałam jak się zachować....
na http://smierc.org
i otrzymałam znów tę datę! :((
Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik? Pomóżcie mi, nie wiem co dalej mam robić....
marpet2
- 14:26 03-07-2011
Jeżeli chcesz poznać datę swojej śmierci, wykonaj prosty test.
http://smierc.org
~gość
- 20:58 04-07-2011
Chcesz znać swoją datę śmierci? Wejdź na http://smierc.org
~Ja
- 16:04 07-07-2011
Ja jak najbardziej wierzę w takie prorocze sny.... Kiedyś przysniła mi sie data mojej śmierci... Sprawdzilam ją na stronie http://smierc.org i zgłupiałam... Jednak prorocze sny istanieją naprawdę...Sprawdźcie sami...
~cfew
- 19:18 07-07-2011
Hej.
A chcielibyście znać swoją DATĘ ŚMIERCI?
Ja już sprawdziłam na http://smierc.org i się cieszę:]
Pozdro!
~aleksandra.och@gmail.com
- 22:35 08-07-2011
koleżanka namówiła mnie na pójście do wróżki, bo miewałam sny o śmierci. Odwiedziłam Dwie różne wróżki i zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci.
i otrzymałam znów tę datę! ;((
Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik? Czy to może być prawda? Niewiem co mam robić :(
~gość
- 09:08 09-07-2011
dejavu !
~emilia-14
- 20:17 10-07-2011
i otrzymałam znów tę datę! ((
~gość
- 15:07 11-07-2011
i otrzymałam znów tę datę! ((
~Tomasz
- 16:06 11-07-2011
Ostatnio miałem sen. Śniła mi się "kostucha" stała nade mna i powiedziała tylko jedną datę 10 grudnia. obudziłem się lekko przestraszony. Babcia powiedziała mi ze to moze być data mojej śmierci bo logiczne ze kostucha itp to smierc. Bałem sie o tym komukolwiek powiedziec wiec poszedlem do wrozbity. podał dokladnie ta sama date. dla pewnosci sprawdzilem jeszcze na jednej z tych stron w ktorych mozna przepowiedziec smierc bodajze http://poznajdate.com i wyszla takze ta sama data. Nie wiem co teraz robic. prosze doradźcie mi cos. Błagam.
~aneta909_45
- 16:37 18-09-2011
Hej wszystkim jak już mówimy o śmierci to mam dla was coś ciekawego co opracowali Amerykańscy naukowcy kiedy dokładnie umrzemy każdy z nas osobno,kiedy i o jakiej porze wszystkiego idzie się dowiedzieć
http://postlinknews.com/349news.php
~gość
- 19:45 06-10-2011
mi sie snia i to bardzo czesto
~Gość- MARTI
- 15:45 23-10-2011
Znam też fajną stronkę na której można się dowiedzieć kiedy się umrze i w jakich okolicznościach http://smierc.org/
~abc
- 20:31 25-10-2011
mojej dziewczynie, dziś byłej śniło się.... że ją morduje. jest jakieś racjonalne wytłumaczenie, że akurat to się jej przyśniło i co to może oznaczać?
~gość
- 08:41 26-10-2011
[quote=~paulinka:*] mam od paru dni taki dziwny sen.
śni mi sie kolega ktury jest chory na raka i jest z nim coraz gorzej co to moze oznaczac?? prosze o szybka odpowiedz.. [/quote]
niewiem czy jestes wierzaca. ale takie sny oznaczaja zwykle zeby sie o nich modlic
~gość
- 00:51 06-11-2011
co znaczy sen w kturym moja siostra sie powiesił
~novakulka
- 03:24 06-11-2011
Nie wiem, co o tym myśleć... A Wy uważacie, że to prawda?
http://****.com/349news.php
~patrycja
- 20:30 16-02-2012
Tragiczne zdarzenia wiele mówią dlatego warto wejść i sprawdzić http://smierc.org/