Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~monika 62.133.*.* |
twoja stara puszczala sie w keni za szklanke maslanki:P:P niedojebcu:/;/;/ | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~natalia 87.207.*.* |
dla mnie piękne są: żeńskie: Julia, a meskich jest pare: Gabriel, Piotr, Edward- ale tylko Edward bez żadnych Edzio Edek itp., i Totem- bardzo rzadko spotykane ale ładne. | ||
linki reklamowe | |
~Jarosław 89.187.*.* |
Niewiem dlaczego panuje taki wiejski tend nadawania imion rodem z południa.....włoskich, greckich, hebrajskich - są takie beznadziejne....są uosobieniem miękkości charakteru rodziców ....czas wrócić do imion słowiańskich, odejśc od tego katolickiego, zachodniego absurdu...!!!! To maciczny ochrona kloszowa....a gdzie odyniczny pęd do walki o przetrwanie i panowanie nad światem!!!! Łajzy... | ||
~wielet 89.187.*.* |
Tak.....te wszystkie Oliwiery, Mateusze, Damiany są już upośledzone....te południowe imiona to jakaś lipa, dobre dla czarnuchów :)))) | ||
~Jarosław 89.187.*.* |
Brawo Monia , nie daj się ja i Wielet jesteśmy z Tobą:)))) | ||
~ona 83.4.*.* |
Najpiekniejsze imię męskie to oczywięcie Jakub!!!! a żeńskie to Dominika... | ||
~Jam wasz imiennik... 213.158.*.* |
Jam wam mowie to moje imie jest najpiekniejsze , sliczne , kobiece ,fantastyczne , radosne , ciekawe , popularne , interesujace , miluskie , ciepluskie , nie ma takiego imienia ładnegooo jak moje hahhahahahhhahahhhahah moje imie to BEATA tak to jest imie kobiece i najlepsze..... | ||
linki reklamowe | |
~:) 83.12.*.* |
Ja uważam, że nałaładniejsze imiona są takie, które można ładnie zdrobnić np. Hanna-Hania | ||
~gość 87.207.*.* |
Najlepsze imię to Norbert :) | ||
~Czarnulka 89.75.*.* |
Aleksander bardzo ladne:) | ||
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |