Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~gogas 193.108.*.* |
fajne | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
czesto mam sny erotyczne związane z byłymi starszymi nauczycielkami może dlatego że bardzo mnie pociągają starsze panie a uprawianie suxu z nauczycielką jest moim marzeniem prubuje zrealizować to marzenie i miśle że może kiedyś to się uda | |||
linki reklamowe | |
~justi 77.113.*.* |
calowalam sie w snie z moim przyjacielem | ||
~slonko 213.156.*.* |
a co oznacza całowanie sie z chlopakiem? czesto takie cos mi sie sni, tylko za kazdym razem jest to ktos inny.... moze mi ktos odpowiedz na to pytanie? z gory dzieki | ||
~emo 87.206.*.* |
Najwyrazniej jestes gejem ) | ||
~gość 77.115.*.* |
mojej koleżance cały czas śniło się, że ktoś ją zgwałcił, albo, że jest w ciąży, ale nie wie z kim. a potem. naprawde była w ciąży i nie pamiętała z kim. | ||
~lina 85.193.*.* |
co oznacza schodzenie z drabiny na dol ,a pod koniec nie ma szczebelek?sni mi sie caly czas z brada czlowiek,ktorego bardzo dobrze znam? | ||
linki reklamowe | |
~gość 83.31.*.* |
co to oznacza jesli sniło mi sie : całowałam sie z kolegą z klasy do którego nic nie czuje i na dodatek ma dziewczyne..a i mielismy jechac na wesele do mojej cioci? prosze o odpowiedz..na e@mail: agusia.agunia.aga14@gmail.com | ||
~elijah 92.237.*.* |
"mojej koleżance cały czas śniło się, że ktoś ją zgwałcił, albo, że jest w ciąży, ale nie wie z kim. a potem. naprawde była w ciąży i nie pamiętała z kim." OWN3D XDDDDDDD | ||
~lajoli 83.8.*.* |
a co to znaczy jak śni mi się że całuje się z takim chłopakiem którego znam tylko z widzenia? | ||
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |