Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~g..? 95.41.*.* |
czesto sni mi sie moj byly facet z ktorym uprawiam namietny sex,mysle o nim a wtedy on mi sie sni.jestem ciagle podniecona.czy to dlatego ze z partnerem nieodnosze takiej satyswakcji...? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~rudykitek 188.147.*.* |
ja miałam straszny sen erotyczny.. byłam w jakimś bloku - takim nieprzyjemnym w stylu komunistycznym, gdzie wszedzie było pełno szczurów i myszy. piszczały w rurach kanalizacyjnych. a ja siedzialam na kanapie z moja dawna miloscia. i czulam straszna ochote na kochanie sie z nim. kiedy już do tego doszlo wyjrzalam przez okno a tam zobaczylam mojego kota poszarpanego-zjedzonego przez te szczury. obudzilam sie wystraszona bo uwielbiam mojego kocura. zastanawiam sie tylko dlaczego przysnił mi sie moj dawny ukochany? juz od dawna nie mam z nim kontaktu, a od 1,5 roku jestem z innym mezczyzna, z którym planuje życie. | ||
linki reklamowe | |
~jankowal 93.177.*.* |
mam 47 lat zone i dwoje dzieci po smierci ojca dwa lata temu mam sny erotyczne z moja matka czasem bardzo wulgarne rano nie moge sie pozbierac i ciagle otym mysle moze jakas podpowiedz? | ||
~angel 79.185.*.* |
Ja miałam taki sen z tego typu erotycznych, z kajdankami, pistoletem przy głowie, bardzo ostry seks, szarpanie za włosy, pistolet, stara, brudna chatka jako pomieszczenie. | ||
~gbg 81.219.*.* |
hb | ||
~gość 81.219.*.* |
uuu | ||
linki reklamowe | |

| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |