Interpretacja snów erotycznych - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
22:26 31-01-2012  ~gość
uuu
2.
22:25 31-01-2012  ~gbg
hb
3.
17:57 31-12-2011  ~angel
Ja miałam taki sen z tego typu erotycznych, z kajdankami, pistoletem przy głowie, bardzo ostry seks, szarpanie za włosy, pistolet, stara, brudna chatka jako pomieszczenie.
4.
06:48 06-08-2010  ~jankowal
mam 47 lat zone i dwoje dzieci
po smierci ojca dwa lata temu mam sny erotyczne z moja matka czasem bardzo wulgarne
rano nie moge sie pozbierac i ciagle otym mysle
moze jakas podpowiedz?
5.
06:57 13-07-2010  ~rudykitek
ja miałam straszny sen erotyczny.. byłam w jakimś bloku - takim nieprzyjemnym w stylu komunistycznym, gdzie wszedzie było pełno szczurów i myszy. piszczały w rurach kanalizacyjnych. a ja siedzialam na kanapie z moja dawna miloscia. i czulam straszna ochote na kochanie sie z nim. kiedy już do tego doszlo wyjrzalam przez okno a tam zobaczylam mojego kota poszarpanego-zjedzonego przez te szczury. obudzilam sie wystraszona bo uwielbiam mojego kocura. zastanawiam sie tylko dlaczego przysnił mi sie moj dawny ukochany? juz od dawna nie mam z nim kontaktu, a od 1,5 roku jestem z innym mezczyzna, z którym planuje życie.
6.
19:53 23-02-2010  ~g..?
czesto sni mi sie moj byly facet z ktorym uprawiam namietny sex,mysle o nim a wtedy on mi sie sni.jestem ciagle podniecona.czy to dlatego ze z partnerem nieodnosze takiej satyswakcji...?
7.
00:35 14-02-2010  ~Malwina
Prawie co noc sni mi sie moj byly. w dzien tez o nim czesto rozmyslam.
8.
12:19 12-01-2010  ~gość
Często śni mi się trzech facetów z którymi się kocham.Może to wybór?Jestem sama ale nie narzekam na brak powodzenia. Najgorsze sny erotyczne mam ze starszym bratem...
9.
22:57 16-12-2009  ~wb
a słyszałeś kiedyś o tabletce gwałtu to może być to.
10.
15:39 30-11-2009  ~kajusia
tyle pytań,a mało kto bierze je poważnie i odpowiada na nie...
sny maja podłoże psychologiczne,to własnie w nich odzwierciedlaja sie nasze pragnienia,marzenia ,obawy...nawet te głęboko skryte w zakamarkach mózgu,wydawałoby sie,ze zapomniane,nie można jednoznacznie odpowiedziec co oznacza dany sen,interpretacja zalezy indywidualnie od kazdego z nas...
pozdrawiam,i życze miłych,słodkich i rozkosznych snów ;)

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forum
Ekspert wieszjak.pl

mgr inż. Joanna Tomczewska

Technolog żywności, dietetyk.
Zostań naszym ekspertem
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika