Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~aga 212.244.*.* |
moje dziecko ma na imię Ewelina proszę mi podać datę jej imienin bo w żadnym kalendarzu nie mogę znależć jej imienin. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~martads 86.151.*.* |
A to ciekawe, chyba koleżanka nie umie szukać. Wystarczy wpisać w wyszukiwarce imię Ewelina i już pierwsza znaleziona strona podaje, że imieniny ma 26 maja i 24 grudnia. | ||
linki reklamowe | |
~prosiaczek 194.126.*.* |
To jest bardzo ciekawe, ponieważ imieniny Eweliny są : 26.05 - Dzień Matki, 24.12 - Wigilia, a inne źródła podają datę 27.05 Jest to dziwne, dlatego zapewne to pytanie. | ||
~Zenon 89.77.*.* |
Dlaczego tyle jest roznych dat dla obchodzenia imienin Jana, Jozefa , Henryka etc. nie mowiac o Marii- 15 razy w roku obchodzi imieniny. ktos moze to wyjasnic ? | ||
Zwracam sie z prosba o pomoc w ustaleniu imienin mojej corki, nosi imie Jokasta i niestety mimo wielu prob, nie udalo mi sie odnalezc zadnej daty. Z gory dziekuje wszystkim za pomoc. | |||
~Czytelniczka 89.200.*.* |
Jak mam znaleźć kiedy są moje imieniny mam na imię Sara i w żadnym kalendarzu niema mojej daty imienin ;/ | ||
~xyz 83.30.*.* |
jak nie ma...co? az 4razy jest sary) 19 stycznia 13 lipca 20sirpnia 9pazdziernika swietuj najlepiej po urodzinach | ||
linki reklamowe | |
~Jagodaaaa 213.158.*.* |
Mam prośbę... Nazywam się Jagoda i urodziłam się w październiku... Nie wiem kiedy mam imieniny... z tego co wiem to Jagody obchodzą imieniny 2 lutego i 2 lipca.. Która data jest prawidłowa?? | ||
~Ada 87.205.*.* |
Znane mi Jagody obchodzą 2 lipca :) | ||
~Kicia 195.189.*.* |
Ja mialam ustalona date imienin taka jaka pierwsza byla w kalendarzu po mioch urodzinach czyli 22.02 ale jakies 2 moze 3 lata temu do kalendarzy wprowadzono tez date 19.01 ale ja i tak nadal obchodze imieniny w lutym :) pozdrawiam serdecznie :) | ||
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |