Wieszjak.pl
Panorama Firm
 Moda i urodaUroczystościDzieckoByć kobietąEzoterykaZdrowieDietyKuchniaNarzędziaForum
1
Przejdź do strony:
» Zaproszenia na chrzciny
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Uroczystości
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~gosia
84.234.*.*

11:19 20-03-2009
super ze istnieje ta stronak . Pozdrawiam
  zgłoś naruszenie regulaminu
~Peter
212.51.*.*

09:28 12-10-2009
Mam pytanie. Jak postąpić, czy zaprosić 17-letniego chłopaka chrzestnej na przyjęcie rodzinne? Tym bardziej, że to jest kolega, z którym spotyka się dopiero od miesiąca. Wydaje nam się, że w tym wieku nie należy chodzić na takie przyjęcia rodzinne z sympatiami. Zaprosiliśmy go do kościoła. W mieszkaniu będzie dostatecznie ciasno i nie widzimy potrzeby zapraszania dodatkowej obcej osoby.

linki
reklamowe

11:30 16-10-2009
Radziłabym Państwu zaprosić go również do domu. Jeśli powiedziało się A i zaprosiło się go na uroczystość kościelną, to trzeba być konsekwentnym. W przeciwnym razie chrzestna i jej chłopak mogą poczuć się zignorowani.
---------------------
Redaktor wieszjak.pl
~Ania
74.73.*.*

20:40 10-12-2009
Jestem tego samego zdania co Pani Aneta,gest zaproszenia go tylko do kosciola a nie na przyjecie domowe jest bardzo niegrzeczne i nie przemyslane z waszej strony,jedna osoba w to a w tamto nie powinna wam zaciesnic mieszkania.
~Gosia
77.113.*.*

08:55 23-05-2010
Problem stary, jak świat. "Narzeczony" chrzestnej, kuzynki, czy szwagierki... Zawsze jest ryzyko,że się rozstaną i na marne taki gość. Ale jest wielka szansa,że to będzie trwały związek i zapamiętane Wam będzie na zawsze,że nie został zaproszony...
~Majka
194.146.*.*

10:07 02-06-2010
Uwaga, z tekstami w zaproszeniach na chrzest trzeba być ostrożnym. Nie najważniejsze są wymyslne teksty, a sam gest zapraszających w kierunku Gości. Najładniejsze za proszenia na chrzest to te, które są schludne, skromne ale eleganckie. Ja kupiłam swojemu synkowi najtańsze i wszystkie wyrzuciłam, bo wstyd było je wręczyć. Dopiero dokupiłam na szybkości na edekoracje.pl i tam zrobili prześliczne zaproszenia, wszyscy byli zachwycenia, a ja z dumą zapraszam na tak ważną uroczystość. Pozdrawiam.

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Newsletter Moda i Uroda - zamówKalkulator BMI
Trendy 2011/2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forum
Ekspert wieszjak.pl

Agnieszka Tomaszewska

Instruktor fitness, nordic walking, trener personalny.
Zostań naszym ekspertem
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
Dołącz do naszego grona