Przejdź do strony:
» alby to zły pomysł!!!
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Uroczystości
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~gosc
79.162.*.*

09:20 23-01-2010
skoro strój nie jest najważniejszy to co niech moze w dresie pójdzie.Ja tez nie jestem za albami.a Ty chyba sto lat za murzynami
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

10:20 23-01-2010
Witaj, Gościu. W swoim poście wcale nie twiredziłam, że strój nie jest ważny - wręcz przeciwnie, myślę że dla dziecka jest bardzo istotny, jednak priorytetem, według mnie jest samo przyjęcie sakramentu. Moim zdaniem to rodzic wskazuje dziecku poprzez swoje podejście do tego tematu co tak naprawdę jest w tym dniu najwazniejsze, a dziecko tylko powiela naszą postawę. Dlatego niezbędny w tym względzie jest zdrowy rozsądek rodzica. Myślę że nasze niezrozumienie się wynikło z tego że moje poglądy wg Ciebie obrazują epokę "100-tu lat za czarnoskórymi"... Pozdrawiam:-)
odpowiedz

linki
reklamowe

~gość
83.8.*.*

19:22 19-02-2010
Alba to super pomysł- dzieci wyglądają w nich wyjątkowo- jak aniołki a nie jak DISNEYowskie kobietki w sukienkach z kołem które przeszkadza usiąść w ławce kościelnej. A taka alba to kosztuje 12 - 30 zł w lumpeksie- ja sama dzisiaj widziałam w jednym CIUCHOLANDZIE w Gdańsku 11 sztuk na wieszaku- można przebierać w rozmiarach. Albo na Allegro kupić za 60 zł lub nawet taniej jak się obserwuje. Mnie mama to nawet nie kupowała, bo miałam na osiedlu 4 starsze o rok koleżanki które mi oferowały pożyczenie alby. A wianek, rękawiczki to po siostrze miałam. Wszystko zależy od zaradności.
odpowiedz
~gośka
83.20.*.*

10:06 01-03-2010
Ja też uważam że są alby do komuni,jak były sukienki to była rewia mody a teraz jest sprawiedliwie
odpowiedz
~menka
188.47.*.*

13:54 03-04-2010
a mi sie tam alby nigdy nie podobały na szczęście ja jeszcze szłam w sukience a 2 lata później wprowadzili te "wstrętne alby" i szczerze nie wyobrażam sobie zeby moje dziecko w tym szło. A poza tym moje drogie mamy przypomnijcie sobie po co wy tak na prawde szłyscie do komunii, ze teraz piszecie takie bzdury o uduchowieniu i takie tam...... a poza tym może dla dziewczynki to dziadostwo wychodzi taniej ale dla chłopca niekoniecznie bo pod albe i tak trzeba dziecku kupić garnitur bo w samych slipkach nie pójdzie..... Na szczęscie ja do komunii swojego dziecka mam jeszcze 3 lata i coś mi sie zdaje ze alby zostaną zniesione bo coraz więcej rodziców sie wykrusza... NA SZCZĘSCIE
odpowiedz

linki
reklamowe

Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forum
Ekspert wieszjak.pl