Zadaj pytanie na forum
![]() | Monika HajdukAbsolwentka studiów magisterskich na kierunku Dietetyka na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. |
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~nikooll 83.25.*.* |
a czy diego zaakcepyuja? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~ktosiek 83.22.*.* |
Powinni zaakceptowac ;) | ||
linki reklamowe | |
~Aga 77.253.*.* |
Tak zaakceptują Lena | ||
~Agnieszka 77.253.*.* |
Mi się podoba Vanessa i Olivier. zaakceptują?? a jeśli chodzi o podanie dobrych argumentów to co możnaby podać?? | ||
~Arleta 77.253.*.* |
Ja za to mam koleżanke Jagienke wiec też nie bedzie problemu | ||
~racjonalana 83.25.*.* |
Oliwier zaakceptują, moja kuzynka ma synka Oliwiera. A Vanessa nie wiem, ale szczerze wątpię- pamiętaj jesteśmy w Polsce i twojemu dziecku może być trudno z takim imieniem. Nam się podoba, bo dzieci się wyróżniają z tłumu imionami, ale pamiętaj że w tym najbardziej burzliwym okresie (mówię o dojrzewaniu) dziecko nie bardzo chce się wyróżniać- a raczej stapiać z tłumem. Dorośli nie pamiętają jak to jest. Moja kuzynka ma córkę mulatkę z francuzem i chciała ją nazwać Zoe, na szczęście nazwała ją bardziej po ludzku Julia. Nie to że mam coś do tego imienia, bo jest bardzo ładne, ale ona jest mulatką więc i tak będzie się wyróżniać z tłumu, a może mieć przez to jeszcze kłopoty jak będzie dojrzewać- nie jest łatwo być innym niż wszyscy. Zwłaszcza dla nastolatka/tki | ||
~Aga 77.253.*.* |
wolałabym Olivier przez V :) no zobaczymy.. planuję dziecko za jakieś 2 lata, może do tego czasu coś się zmieni:) | ||
linki reklamowe | |
~nn 83.3.*.* |
ale bzdura!!! to rodzice powinni decydowac o imieniu !!! jak wyglada imie Dżesika???? ;/;/;/ a gdyby ktorys z urzedasow mial nietypowe imie nie mialoby znaczenia jak sie je pisze !!! zawsze mozna 'dac w lape'... zamiast wymyslac takie bzdury mogliby zajac sie czyms bardziej pozytecznym ;/;/;/ | ||
~gość 87.205.*.* |
brawo jestem Twojego zdania, to nasze dzieci i my będziemy całe życie wołać ich po imieniu, więc powienno im byc wszystko jedno czy będzie to amerykańskie , frncuskie w koncu jestesmy w uni, hehe | ||
~ktosiek 83.25.*.* |
No właśnie ! Co oni mają do imion naszych dzieci? Nic ! | ||
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |