Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~gosc 83.3.*.* |
szkoda,ze nie moge znalesc znaczenia swojego snu.bardzo mi na tym zalezalo bo chcemy podjac wazna dla nas inwestycje i mialam nadzieje ze ten sen ma z tym cos wspulnego.pozdrawiam | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
to ludzie jeszcze biorą sny na poważnie i uzależniają od nich swoje decyzje?????????? halo! pobudka! mamy XXi wiek!!! | |||
linki reklamowe | |
~gość 84.51.*.* |
krew podłączony da aparatury szpitalnej | ||
~halina 87.116.*.* |
sni mi sie zgnile mieso co to oznacza | ||
~gość 94.101.*.* |
ukochana osoba wraca do więzienia a ja zostaje sama z dzieckiem jeszcze nie narodzonym co to znaczy???? | ||
~gość 94.101.*.* |
halo pobutka może pani z XX wieku nie wieży w sny ,ale inne osoby jeszcze wieza a skoro nie wieży to po co wchodziłaś na ta stronę????? | ||
~edukator 89.75.*.* |
ja tam w sny nie "wieżę", bo spię w bloku, tu takich wież nie ma. | ||
linki reklamowe | |
~gosci 92.12.*.* |
ppwierze w sny od dawna.przewzzniewroza cos zlego.moze to jemamst j przeczucie.meczamnie.wlasniejedensiesprswdza. | ||
~adas 89.78.*.* |
wstaje rano a moj samochodzik zniszczony w srodku cala tablica rozdzielcza i wyrwane radio wychodze sprawdzam numery rejestracyjne to moj ale bardzo zniszczony to nie moj jestem w rozterce i obudzilem sie | ||
~mandarynkaa 92.41.*.* |
Witam Sni mi sie nekrolog,a na nim widze swoje nazwisko,wystraszona podchodze blizej,widzac imie meskie bylo bardzo dlugie,ze nie potrafilam odczytac,czyje to imie.Opowiedzialam ten sem mojej kolezance,spogladala na mnie dziwnie.Po tygodniu dzwoni do mnie ta sama kolezanka z informacja,ze widzi nekrolog na scianie z moim nazwiskiem lecz imieniem meskim.W tym czasie kiedy snilam moj wujek lezal chory w szpitalu. | ||
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |