Forum Wieszjak.pl » Kobieta » Ezoteryka » Jak korzystać z sennika »  Dodaj komentarz
Jak korzystać z sennika - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
23:45 23-02-2010  ~jako
A co moze oznaczac w snie kot,ktory ma 4 oczy,dwa w normalnym
miejcsu i dwa pod pyszczkiem.Powtarza mi sie juz 3 raz.
2.
16:39 01-02-2010  ~gość
co to znaczy gdy we śnie mężczyzna nosi złoty pierścionek z czerwonym oczkiem?
3.
09:24 15-12-2009  ~Syta05
W rodzie mojej matki sny są taktowane poważnie i jest tak od zawsze. Nie uzależniamy wyborów życiowych od nich raczej stanowią ostrzeżenie lub informacje. Pragne dodać że symbolika snu sprawdze sie w moim przypadku w ponad 90%
4.
08:04 04-11-2009  ~Brigita
moje sny są dziwne sama je nie rozumiem,boje się moich snów poniewasz czasami myśle że jużto tak robiłam jak mi się śni
5.
21:04 19-09-2009  ~mandarynkaa
Witam
Sni mi sie nekrolog,a na nim widze swoje nazwisko,wystraszona
podchodze blizej,widzac imie meskie bylo bardzo dlugie,ze nie potrafilam odczytac,czyje to imie.Opowiedzialam ten sem mojej kolezance,spogladala na mnie dziwnie.Po tygodniu dzwoni do mnie ta sama kolezanka z informacja,ze widzi nekrolog na scianie z moim nazwiskiem lecz imieniem meskim.W tym czasie kiedy snilam moj wujek lezal chory w szpitalu.
6.
07:36 27-06-2009  ~adas
wstaje rano a moj samochodzik zniszczony w srodku cala tablica rozdzielcza i wyrwane radio wychodze sprawdzam numery rejestracyjne to moj ale bardzo zniszczony to nie moj jestem w rozterce i obudzilem sie
7.
09:50 21-06-2009  ~gosci
ppwierze w sny od dawna.przewzzniewroza cos zlego.moze to jemamst j przeczucie.meczamnie.wlasniejedensiesprswdza.
8.
14:22 02-06-2009  ~edukator
ja tam w sny nie "wieżę", bo spię w bloku, tu takich wież nie ma.
9.
15:04 28-04-2009  ~gość
halo pobutka może pani z XX wieku nie wieży w sny ,ale inne osoby jeszcze wieza a skoro nie wieży to po co wchodziłaś na ta stronę?????
10.
15:01 28-04-2009  ~gość
ukochana osoba wraca do więzienia a ja zostaje sama z dzieckiem jeszcze nie narodzonym co to znaczy????

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
Dołącz do naszego grona