Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~co cie to 89.229.*.* |
zal z tego | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Marjolaine 83.20.*.* |
A moje dzieci urodziły się baaardzo dawno... W 1986 roku - Jakub i 1987 roku - Kacper, a dzisiaj dowiaduję się, że imiona te są w ścisłej czołówce imion męskich. I co wy na to? Moja intuicja pozwoliła mi przed 23 i 22 laty nadać synom imiona, które dziś są najpopularniejsze. Wybierając imiona kierowałam się właśnie oryginalnością i niepowtarzalnością. W tamtym okresie były niezwykle rzadko spotykane. | ||
linki reklamowe | |
~Zuza 83.1.*.* |
Ja też jestem z 1987 i jak widać rodzice też trafili w modę na imię na 21 lat wprzód. Tylko, że szczerze powiem, że wcale mnie nie cieszy eksplozja małych Zuź. Przestaje to być oryginalne imię, a na dokładkę ciągle obracam się na ulicy, bo jakas mama krzyczy do rozpędzonej na rowerku Zuzanki przykłądowe "Zuuuzzzaaaaa stóóóój!!". | ||
~Ewa 89.74.*.* |
Cieszę się, że imię Ewa już wyszło z mody. Co druga kobieta w wieku ok 40 - 60 lat nosi to imię. Co do imienia Jakub: nie wiem gdzie pani Mariolaine mieszka, ale w mojej miejscowości wśród aktualnych trzydziestolatków jest to dość powszechne imię | ||
~Dagmara 87.207.*.* |
Jeśli chodzi o moje imię to niestety, ale nie jest tak często spotykane, co wcale mnie nie cieszy, bo może gdyby było popularne nie było by pomyłek np. u lekarza gdzie Pani w recepcji mówi zamiast Dagmara to Barbara:) no cóż imię jak każde inne, ale najgorsze jest kiedy siedzi się np u lekarza i słyszy się jakieś imię typu Diana i bardzo proste nazwisko które najzupełniej nie pasuje do imienia:) | ||
~Ania;) 83.31.*.* |
A ja się cieszę,że mam na imię Anna.Może już nie wiele młodych rodziców daje tak na imię swojej córeczce,ale moim zdaniem,imię-Anna,to jedno z najpiękniejszych imion polskich. Fajnie się zdrabnia.Jest super;) | ||
~Mama 77.91.*.* |
Witam. Moje dzieci już trochę przeżyły Anna-1985r i Krzysztof-1988r.Przede wszystkim imiona podobają się moim dzieciom. | ||
linki reklamowe | |
~olga 193.138.*.* |
mnie strasznie drazni kiedy ktos nazywa mnie aleksandrą. bo przedstawiam się jako ola. i choć wydaje mi sie ze urodziło się dość dużo olg, to chyba jednak nie jestesmy w czołówce. i dobrze;) | ||
~milena 195.116.*.* |
moje imię czeskiego pochodzenia jest najpiękniejsze :-) | ||
~gosć 89.78.*.* |
Ładne imię jest Danusia ale dzisiaj jest bardzo rzadkie. | ||
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |