Zadaj pytanie na forum
![]() | Dr Marek BardadynEkspert w dziedzinie żywienia i stosowania naturalnych środków leczniczych w profilaktyce i terapii schorzeń cywilizacyjnych, twórca diety strukturalnej. |
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~anim 93.181.*.* |
ALex | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Ania 46.112.*.* |
Ja mojej córeczce chcę dać na imię Aniela, po mojej prababci:) A gdybym urodziła chłopca to Franek albo Nataniel:) | ||
linki reklamowe | |
~Kinga 95.155.*.* |
Czytam, czytam, czytam. I nigdzie nie mogę się dopatrzeć imienia Kinga. Kiedy byłam mała nie lubiłam tego imienia, ale teraz wydaje mi się całkiem fajnie. Znam kilka dziewczyn o imieniu Kinga, nie jest to imie bardzo oklepane, ani też rzadko spotykane. Osobiście podoba mi się imię Sylwia, ktorego też jakoś tu nie widzę. Znam bardzo dużo Sylwii. Ale mimo to bardzo mi się podoba. Zresztą moja siostra ma tak na imię. A dla chłopca podoba mi się imię Kamil, bardzo ładne imię, jak również Alan. Sylwia, Kinga, Kamil, Alan. Te 4 imiona które są naprawdę ładne. ;) | ||
jak ja swojej córeczce w 2009 roku dawałam na imię Zuzanna- to później okazało się, że to jedno z najbardziej popularnych imion w tamtym roku- teraz często spotykam mamy z córeczkami Zuzannami :) | |||
zuzia naprawdę super, ale ALAN? chyba trzeba być idiotą żeby tak syna nazwać! albo edytą górniak... co na jedno wychodzi niemalże... | ||
~goofy 217.98.*.* |
Tak są to najpopularniejsze imiona w ilości osób które mają te imiona, ale tutaj pokazane są `Najpopularniejsze Imiona 2010/2011` a więc ile osób nadało jakieś imię dziecku które urodziło się w przeciągu tego roku. | ||
alex i nataniel? ludzie nie krzywdzcie swoich dzieci! koszmar! nie ma juz normalnych imion polskich? | |||
linki reklamowe | |

| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |