Przejdź do strony:
» Niebezpieczeństwo w snach
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Ezoteryka
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~gość
83.17.*.*

16:40 16-03-2011
Mi śniło sie ze gonil mnie facet z siekierą i moja mama myla schody ja krzyczlam a nie moglam ,chcialam zejc po schodach,ale jaks sila mnie sciagala snilo mi sie to jak mialam jeszcze 5 lat a teraz mam 11.:)
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~joanna
178.56.*.*

08:13 21-05-2011
dzis mialam dziwny sen. Szlam jakby przez jakies pole bylo bardzo ponuro jakby zaraz mialo rozpetac sie tornado idac przez to pole nagle zauwazylam ze cos wystaje z pod gruntu nachylilam sie i podnioslam jakies dokumenty zapakowane w foli w niej byl kogos dowod osobisty nawet przyjzalam sie zdjeciu na dowodzie to byl starszy postawny mezczyzna,byly takze pieniadze duzo monet, kiedy rozejzalam sie dookola zobaczylam ze to nie pole tylko stalam jakby na takim dziwnym cmentarzu bez nagrobkow. Poprostu ogromne pole i pelno tabliczek a dokumenty ktore znalazlam nalezaly do kogos zmarlego. Co moze oznaczac taki sen???
odpowiedz

linki
reklamowe

~Agnieszka25
94.42.*.*

19:54 24-06-2011
miałam dziwny sen dzisiejszej nocy,śniło mi się że lekarz przekazał mi wiadomość,że jestem śmiertelnie chora i że pozostało mi tylko kilka miesięcy życia,w tym śnie widziałam też,że z moim ciałem dzieje się coś dziwnego,np dłonie a zwłaszcza palce wyglądały inaczej,jeden od drugiego był większy i tp.szczerze powiedziawszy przestraszyłam się,nie wiem co o tym myśleć,nie wiem co znaczy ten sen,jeśli wiesz pomóż,proszę.
odpowiedz
~Karina
89.28.*.*

21:12 18-12-2011
Dzisiejszej nocy miałam sen który dla mnie był straszny.Zazwyczaj nigdy nie miewam snów tylko zawsze jak ma sie coś stać ale nigdy nie było to coś poważnego.Dzisiejszej nocy śniło mi sie że u mojej babci która mieszka nie daleko ktoś chodził po klatce i pukał w jej drzwi.Babcia o puźnej godzinie nikomu nie otwiera drzwi więc tu też tak było,po czym stukanie do drzwi było częszcze i głośniejsze.Babcia była przerażona po czym wzieła telefon i zadzwoniła do mnie tak jak to zwykle robi gdy ma jakiś problem.Ja wziełam latarke i poszłam do babci,mieszka bardzo blisko mnie.Zadzwoniłam przez domofon i babcia jak zwykle zapytała sie:"Kto tam" odpowiedziałam-babcia mnie wpuściła.Wchodząc po schodach niczego nie zaóważyłam,żadnej osoby.Babcia otworzyła mi drzwi,opowiedziała że ktoś sie kręci po korytażu i puka do jej drzwi a jak patrzy przez judasza w drzwiach to widzi zapalone światło i schodzącą akurat osobe.Niewiedziałam co zrobić pomyślałam żeby zadzwonić na policje gdy usłyszałam że zapala sie światło na korytażu u babci podbiegłam szybko do drzwi i spojżałam przez judasza i wtedy zobaczyłam tważ włamywacza a najgorsze było to że wchodząc do babci nie zakluczyłam drzwi.Włamywacz szarpną za klamke i drzwi sie otworzyły ja szarpałam tak mocno żeby je zamknąć.Po czym usłyszałam jakiś czask i sie obudziłam.
Nie wiem czy ten sen może coś symbolizować.!
Ale sie martwie jestem dzisiaj cały czas przy telefonie i nosze go wszędzie ze sobą.!
odpowiedz
~ddorek
31.63.*.*

11:32 10-03-2012
mojego brata porwał smakosz !!!!! :(
odpowiedz
~ffffffff
31.63.*.*

09:03 12-05-2012
mojemu bratu śniło się że wpada do rowu co to może znaczyć pomóż mi proszę