szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick
* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
09:03 12-05-2012 ~ffffffff
mojemu bratu śniło się że wpada do rowu co to może znaczyć pomóż mi proszę
2.
11:32 10-03-2012 ~ddorek
mojego brata porwał smakosz !!!!! :(
3.
21:12 18-12-2011 ~Karina
Dzisiejszej nocy miałam sen który dla mnie był straszny.Zazwyczaj nigdy nie miewam snów tylko zawsze jak ma sie coś stać ale nigdy nie było to coś poważnego.Dzisiejszej nocy śniło mi sie że u mojej babci która mieszka nie daleko ktoś chodził po klatce i pukał w jej drzwi.Babcia o puźnej godzinie nikomu nie otwiera drzwi więc tu też tak było,po czym stukanie do drzwi było częszcze i głośniejsze.Babcia była przerażona po czym wzieła telefon i zadzwoniła do mnie tak jak to zwykle robi gdy ma jakiś problem.Ja wziełam latarke i poszłam do babci,mieszka bardzo blisko mnie.Zadzwoniłam przez domofon i babcia jak zwykle zapytała sie:"Kto tam" odpowiedziałam-babcia mnie wpuściła.Wchodząc po schodach niczego nie zaóważyłam,żadnej osoby.Babcia otworzyła mi drzwi,opowiedziała że ktoś sie kręci po korytażu i puka do jej drzwi a jak patrzy przez judasza w drzwiach to widzi zapalone światło i schodzącą akurat osobe.Niewiedziałam co zrobić pomyślałam żeby zadzwonić na policje gdy usłyszałam że zapala sie światło na korytażu u babci podbiegłam szybko do drzwi i spojżałam przez judasza i wtedy zobaczyłam tważ włamywacza a najgorsze było to że wchodząc do babci nie zakluczyłam drzwi.Włamywacz szarpną za klamke i drzwi sie otworzyły ja szarpałam tak mocno żeby je zamknąć.Po czym usłyszałam jakiś czask i sie obudziłam.
Nie wiem czy ten sen może coś symbolizować.!
Ale sie martwie jestem dzisiaj cały czas przy telefonie i nosze go wszędzie ze sobą.!
4.
19:54 24-06-2011 ~Agnieszka25
miałam dziwny sen dzisiejszej nocy,śniło mi się że lekarz przekazał mi wiadomość,że jestem śmiertelnie chora i że pozostało mi tylko kilka miesięcy życia,w tym śnie widziałam też,że z moim ciałem dzieje się coś dziwnego,np dłonie a zwłaszcza palce wyglądały inaczej,jeden od drugiego był większy i tp.szczerze powiedziawszy przestraszyłam się,nie wiem co o tym myśleć,nie wiem co znaczy ten sen,jeśli wiesz pomóż,proszę.
5.
08:13 21-05-2011 ~joanna
dzis mialam dziwny sen. Szlam jakby przez jakies pole bylo bardzo ponuro jakby zaraz mialo rozpetac sie tornado idac przez to pole nagle zauwazylam ze cos wystaje z pod gruntu nachylilam sie i podnioslam jakies dokumenty zapakowane w foli w niej byl kogos dowod osobisty nawet przyjzalam sie zdjeciu na dowodzie to byl starszy postawny mezczyzna,byly takze pieniadze duzo monet, kiedy rozejzalam sie dookola zobaczylam ze to nie pole tylko stalam jakby na takim dziwnym cmentarzu bez nagrobkow. Poprostu ogromne pole i pelno tabliczek a dokumenty ktore znalazlam nalezaly do kogos zmarlego. Co moze oznaczac taki sen???
6.
16:40 16-03-2011 ~gość
Mi śniło sie ze gonil mnie facet z siekierą i moja mama myla schody ja krzyczlam a nie moglam ,chcialam zejc po schodach,ale jaks sila mnie sciagala snilo mi sie to jak mialam jeszcze 5 lat a teraz mam 11.:)
7.
13:45 17-12-2010 Renish
Witaj danuto, woda to twoja podświadomość, to, co chce ci przekazać zalezy od tego, czy była czysta, brudna, czy coś ci w niej zagrażało, a może ciężko ci było przez nią płynąć?
8.
09:04 16-12-2010 ~Durnowata
Mi śniło się że szłam ulicą po ciemku, nagle ysłyszałam czyjeś kroki...Przesyraszona wbiegłam do lasu i ktoś krzyknół i zaczął padać deszcz z piorónami... Znów ktoś krzyknół me imię, odwróciłam się i ujrzałam jakiegoś gościa w skurzanej kurtce i ciężkich czarnych ktach. Nie znałam go znów się odwróciłam i szybcie pobiegłam. Usłyszałam hałas a obok mnie przeleciał nóż, którym we mnie pewnie wycelował ten gostek. Wolał ciągle mnie ale nie zwracałam na niego uwagi. I nagle poczułam że spadam bo nie zauważyłam że byłam obok przepaści. On za mna skoczył, kiedy ja tylko dotknęłam gruntu (przepaść mierzyła 15 matrów, na oko...A może 30??) i cudem sie nie rozpapciałam. Gostyek znalazł się przy mnie ale znów pobiegnęłam i ujrzałam czarny motocykl. Nie umiem na nich jeżdzic więc biegłam dalej, a gostek wskoczył na motocykl. Wiedziałam że z motocyklem nie mam szans więc z lasu wyskoczyłam na oświetlone miejsce żeby lepiej przynajmniej przypatrzeć się gostkowui... Miał czrane włosy obcięte na jeżyka, był wysoki i miał czarne ocy...Czarny to on miał wszystkie ciuchy... Dogonil mnie na tym przekletym motocyklu i jak wyszedł na światło skóra mu się zaczęa iskrzyć!!! Jak ze zmierzchu... Powqiedział ,,ziewczynio, szybko biegasz jak na człowieczkai to na obcasach!" i spojrzał na moje obsacy.
Nic więcej nie pamiętam, aleten sen śni mie się raz na tydzien... A w kazdym innym śnie cy jet on romantyczny, cze znów straszny albo nudny koles który mi towarzyszy w tych snacz wyglada jka ten gostek... Ciekawe co to znaczy...
9.
00:15 02-12-2010 ~cherry
a mi dzis snilo się, ze probowalam sie wydostac z jakiegos wąwozu, drogę odcinała mi koparka i walec, trzesłam się ze strachy kilka godzin, jak ja m sie stamtad uwolnic, zeby zadna z maszyn mnie nie przydusila... przez co zaspalam lekko do pracy ;)
10.
21:53 02-03-2010 ~kiki
mi sie sniło ze byłam w starym domu nagle jakis potwur wyskoczył i chciał mnie zabic a ja cały czas uciekałam przez okno . miałam taki sen kilka razy albo podobne