Forum Wieszjak.pl » Kobieta » Uroczystości » Nietypowe imiona »  Dodaj komentarz
Nietypowe imiona - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
10:22 09-01-2012  Monika36
Ostatnio słyszałam, że Beyonce nazwała córeczkę Ivy Blue.
2.
18:52 08-01-2012  ~gość
Mam bardzo dobrych znajomych- braci, o nietypowych imionach, które niestety są zapomniane, mianowicie nazywają się Tobiasz i Dionizy (Dyzio). Szkoda, że jest tak mało chłopaków o takich imionach, dobrze- bo naprawdę są jedyni w swoim rodzaju....
3.
14:08 24-02-2011  ~gość
Szkoda, że imiona są tak miało zróżnicowane. Po co ludzie nadają takie same imiona tak wielu dzieciom? Jest przecież tylu świętych, a jakby ochrzcić dziecko imieniem większości z nich to pewnie byłby śmiech... Nie może być tak, że około 10 imion przypada na 90% dzieci (jednej płci). Niech ludzie dobierają imiona tak, aby powtarzały się jak najmniej.
4.
15:04 30-09-2010  ~blaa
moja kolezanka ma na imię Halszka:)
5.
16:01 25-09-2010  ~Meduza
Gertruda czy Genowefa to nie jest szarganie naszego ojczystego języka, no gdzie! Imiona typu: Simona , Alan, Aleks itd. to jest dopiero śmietnik w polskiej bazie imion. Ale fakt Genowefa jest trochę przestarzałym imieniem...
6.
16:55 21-09-2010  ~ja
Niektóre polskie imiona moim skromnym zdaniem też są paskudne np. Gertruda czy Genowefa, ale jest też sporo pięknych imion. Szanujmy naszą kulturę i język.
7.
00:41 12-09-2010  ~gosc
A ja mam coreczke ktora ma na imie Zoe,synus Igor.
8.
11:25 06-07-2010  ~gość
Moja córka ma na imię Macieja, zdrobnienia Maciusia, Maciejka, Maja. Rada Języka Polskiego wyraziła zgodę. im
9.
04:20 28-03-2010  ~nietypowe imie
tutaj jeszcze wieksza zenua! nietypowe imiona i same obcojezyczne, tak jakby slowianskich nietypowych nie bylo, wstyd!
10.
14:44 27-03-2010  ~mycha
Imiona tutaj na prawde sie nienadaja.
Ladne nietypowe imiona to meskie : Jonatan, Kewin, Gracjan, Mozes.
Damskie: Dajana, Iweta, Ariadna, Ariela, Raida, Gracjana.

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
Dołącz do naszego grona