Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

Witam,
czy ktoś może polecić dobrego konsultanta feng shui z Warszawy, który naprawdę jest dobry? Jeszcze jedno pytanie na co zwracać szczególnie uwagę przy jego wyborze? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Ja poszukuje z Krakowa... | |||
linki reklamowe | |
Słyszałem że świetna jest pani Katarzyna Devraj, działa na terenie Warszawy - koleżanka była zadowolona. | |||
~Katarzyna 83.17.*.* |
Jeżeli chodzi o konsultacje w Krakowie to chętnie służę pomocą. Podaję maila : twojefengshui@wp.pl | ||
Szukam w Warszawy:(. | ||
Wielu konsultantów podróżuje po całej Polsce a nawet za granicę.
---------------------Jeśli chce się mieć profesjonalną poradę, warto czasem dopłacić za przyjazd (można umówić się w kilka rodzin i podzielić koszty a nawet wynegocjować cenę). W necie jest trochę profesjonalistów. Warto skorzystać z usługi za którą konsultant wystawi rachunek (ma legalną firmę a nie kryje się w krzakach :o), ponieważ oznacza to, że bierze odpowiedzialność za to co robi i ma odwagę podpisać się pod pisemnym raportem :o) Jeśli natomiast komuś nie zależy na jakości, jest mnóstwo samozwańczych ekspertów po dwu- trzydniowym kursie, lub nawet - o zgrozo - po przeczytaniu kilku książek... Senior Practitioner FSRC Canada Konsultacje i szkolenia Feng Shui i Ba Zi | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
~Kles 83.6.*.* |
Manta a Ty może jesteś konsultantem? masz jakiegoś maila? | ||
linki reklamowe | |
Kontakt można znaleźć w profilu :o)
---------------------Senior Practitioner FSRC Canada Konsultacje i szkolenia Feng Shui i Ba Zi | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
~Kles 83.6.*.* |
:) | ||
Zastanawiam się jakiego rzędu kosztuje jedna konsultacja u dobrego konsultanta. Kiedyś dzwoniłam do kilku konsultantów w netu i zawsze tłumaczenie, ze to zależy od stopnia konsultacji i takie tam. Rozumiem, że kwota może być rożna, ale chyba są jakieś widełki. Normalnie boję się takiego człowieka zaprosić do domu...ze względu właśnie na koszt konsultacji... | |||
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |