Zadaj pytanie na forum
![]() | Monika HajdukAbsolwentka studiów magisterskich na kierunku Dietetyka na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. |
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

Chciałabym dać mojej przyszłej córeczce na imię Miriam. czy mogę? czy śmieszne polskie prawo na to zezwoli? proszę poradzcie :) | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~A 83.22.*.* |
Moja koleanka ma na imię Miriam więc chyba z urzędem nie bedzie wiekszych problemów ; ) | ||
linki reklamowe | |
~gość 77.253.*.* |
miriam.. sorry bez skojarzeń, ale chyba wszystkim na myśl przyjdzie ta babka z programu o imieniu miriam | ||
~gość 83.10.*.* |
jak mała miriam będzie w szkole nikt nie bedzie pamietał "tej miriam" a imie bardzo ładne... | ||
~xyz 83.30.*.* |
po co komplikowac zycie...no po co? dawajcie imiona jaki chcecie ....ale zgodne z prawem kraju w ktorym zyjecie...jak sie cos nie podoba to sie odwolajcie i po krzyku bedzie..PROSTE!!!..no...i ani mru mruu | ||
~gość 195.117.*.* |
ja chciala zapytac czy w urzedzie nie bedzie problemu z imieniem vivienne?? | ||
~lila 89.75.*.* |
moja wnusia ma na imie Cheyenne Layla jest to bardzo egzotyczne i jak widac prawo polskie zezwala na takie nietypowe imiona wiec tym bardziej miriam czy vivienne | ||
linki reklamowe | |
~basia 83.23.*.* |
Nie powinniscie sie przejmowac w urzedzie. zwroccie uwage na imiona aktorskich i gwiazdorskich dzieciach. dajcie imiona jakie chcecie a nie przejmujecie. zawsze mozna sie zwrocic o zmiane imienia | ||
~jola 83.8.*.* |
daj ISAURA | ||
~---- 83.7.*.* |
Ja mam na imię Miriam,więc chyba możesz nazwac tak swoją córkę. Tak na marginesie Miriam to piękne imię, dośc nie poularne, ale oryginalne. | ||

| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |